Goedkope koerier

De Kok Xpress

Home | Goedkope koerier


Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!



Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

De Kok Xpress uit Tilburg is dé goedkope koerier die u inschakelt voor uw transport in binnen- of buitenland. Onze tarieven zijn concurrerend in de branche en de koeriers rijden altijd rechtstreeks en exclusief van A naar B. Dankzij onze jarenlange ervaring hanteren wij leuke tarieven. Als u deze tarieven vergelijkt met uw huidige koerier, zult u zien dat u bij onze koeriersdienst kiest voor goedkoop maar vakkundig vervoer van uw zending.

Neem contact op

Een goedkope koerier inschakelen voor professioneel transport

Een koerier kan een goedkope transportoplossing zijn. Denk hierbij eens aan uw eigen bestelwagen die maar een paar uur per week wordt gebruikt. De vaste kosten en afschrijvingen van uw eigen bedrijfsauto wegen niet op tegen de lagere kosten van een koerier. Bovendien voeren uw werknemers in de tijd dat onze goedkope koerier onderweg is taken uit die zij anders niet zouden kunnen doen.

Exclusief ervoer voor alleen uw goederen

Bij het vervoer van meerdere pallets kan het inzetten van een koerier een goedkope oplossing zijn, omdat u niet per pallet maar per auto betaalt. Bijkomend voordeel is dat u het tijdstip van ophalen en afleveren bepaalt. Tevens wordt uw zending, zoals gebruikelijk bij onze koeriersdienst naar bijvoorbeeld Duitsland, niet gecombineerd of overgeladen. De koerier rijdt exclusief voor u van A naar B. Geef het aantal pallets door en wij doen graag een scherp voorstel.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Goedkope koeriersdienst

Wij zijn niet alleen een goedkope koerier, maar ook een koerier die zorgvuldig met uw levering omgaat. Als u belt, kunnen wij als koerier vanuit Tilburg binnen dertig minuten voor u onderweg zijn naar nationale en internationale bestemmingen. Met ons track-en-trace-volgsysteem ziet u direct welke goederen worden opgehaald en welke al afgeleverd zijn door onze goedkope koerier. Dit ziet u later ook terug op de afleverbevestiging. Wilt u documenten verzenden die getekend moeten worden? Dan wordt de handtekening meteen met een fotokopie aan uw order toegevoegd. Zo heeft u dit bewijs ook digitaal.

Vraag een offerte aan voor een koerier

Schakel ons in als u een goedkope koerier nodig heeft voor uw zendingen naar binnen- of buitenland; wij rijden namelijk graag voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan om erachter te komen wat de kosten zijn. Indien u nog vragen heeft, vult u ons contactformulier in. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

DKX B.V.