Express transport 

De Kok Xpress

Home | Sneltransport | Express-transport internationaal

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Als transportbedrijf vervoeren wij van alles voor onze klanten, niets is ons te gek en we zetten graag een stapje extra voor u. Dient uw kunst vervoerd te worden naar de locatie waar u uw nieuwe collectie tentoonstelt? Wij vervoeren deze met alle zorg voor u en indien gewenst helpen wij ook bij het klaarmaken van uw tentoonstelling. Wij zijn meer dan een transportbedrijf, wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd op locatie is en indien gewenst helpen wij graag mee met aanvullende werkzaamheden om uw zending helemaal goed op zijn plek te krijgen. Wij draaien onze hand niet om, om een express zending af te leveren op de dertigste verdieping, bij de douane documenten af te handelen of om te helpen met de beursstand op- of afbouwen.

Neem contact op

Express verzending

Van een belangrijk document waar een handtekening onder geplaatst dient te worden tot een express verzending van 25 ton, alles is bij ons mogelijk. Door ons uitgebreide en milieubewuste wagenpark kunnen wij aan iedere opdracht voldoen als transportbedrijf. Ons wagenpark varieert van een Fiat Doblo met een volume van twee pallets tot een trailer van 33 europallets, zo kunnen wij altijd aan de slag met uw express verzending.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Express vervoer

Daarnaast kunt u met onze express vervoer genieten van onze transparante manier van werken. Als er een document getekend moet worden, dan wordt er meteen online een fotokopie aan uw order toegevoegd, zo heeft u hier direct een bewijs van en heeft u deze meteen digitaal. Daarnaast kunt u door deze manier van werken ook meteen zien waar uw express verzending is, hoe laat deze is afgeleverd en wie hiervoor heeft getekend.

DKX B.V.