Over De Kok Xpress

Home | Over ons

Het team van DKX heeft meer dan 35 jaar ervaring in het uitvoeren van nationale en internationale transporten, met een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en een groot aantal chauffeurs die dag en nacht stand-by staan kunnen wij altijd direct voor u op weg om zendingen van A naar B te brengen.

Prijsopgave ontvangen? Neem contact op

Extra service

Wat DKX als transportbedrijf uniek maakt is de extra service die wij bieden. Hulp bij het laden, uw zending op de plaats neerzetten die u aanwijst, een nieuwe zending mee terugnemen: voor DKX is het de gewoonste zaak van de wereld. Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het inrichten van (winkel)displays. Ook andere vraagstukken die een relatie met transport hebben zijn bespreekbaar.

Specialistisch en uitzonderlijk vervoer

DKX heeft klanten in uiteenlopende branches. Met name klanten die specialistische of delicate materialen willen vervoeren, weten ons te vinden. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld dagelijks transporten van delicate, kostbare of breekbare materialen, privacygevoelige materialen, medische apparatuur en gevaarlijke stoffen.

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.

Heeft u nog een vraag
Neem contact op

Neem contact op

Werkwijze

DKX is een echte ad-hoc snel transporteur. Wij rijden op oproepbasis en exclusief voor u, overal waar u heen wil.

Voorbeeld transport Tilburg – Parijs

Standaard pakketdiensten: Tilburg -> overladen -> distributiecentrum -> overladen -> Parijs (duur: 20 uur)

DKX: Tilburg -> Parijs (duur: 5 uur)

DKX vervoert uw zending rechtstreeks van A naar B, exclusief voor u. Daarom kan uw zending binnen 10 uur in hartje Londen zijn, of dezelfde dag nog in Berlijn bezorgd worden.

 

Géén pakketdienst

Pakketdiensten kunnen ook zendingen voor u verzorgen. Zij combineren uw zending echter met die van andere opdrachtgevers. Zij laden pakketten ook regelmatig over in andere vrachtwagens. Het kan zijn dat uw pakket een nacht in een distributiecentrum blijft staan en pas de volgende dag verder vervoerd wordt. Al met al duurt het vaak een dag voordat uw zending bezorgd wordt.

Klaar voor de toekomst

Een modern wagenpark dat voldoet aan de laatste milieueisen, een Track & Trace autovolgsysteem met de nieuwste digitale technieken en de juiste certificeringen maken van DKX een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
DKX B.V.