Een koerier uit Tilburg

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Heeft u een koerier uit Tilburg nodig? De Kok Xpress biedt uitkomst! Tegenwoordig zijn er heel wat pakketvervoerders. Wilt u een doos met de post versturen? U kiest dan uit een groot aantal aanbieders. Het nadeel van deze standaardverzending is echter dat uw zending altijd wordt gecombineerd met een groot aantal andere zendingen. Dit geeft een groot risico op het kwijtraken of beschadigen van uw zending tijdens het overladen. Bij exclusieve koeriersbedrijven als wij gebeurt dit niet.

Neem contact op

Schakel een koerier in van onze exclusieve koeriersdienst

Zoekt u een koerier uit deze stad in met midden van Brabant? Wij leveren internationaal werkende koeriers zoals we die al van vroeger kennen: wij vertrekken zodra u ons belt en rijden rechtstreeks en exclusief voor u, om uw zending van A naar B te brengen. Wij staan voor snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze belangrijkste kwaliteiten zijn:

  • Wij rijden altijd speciaal voor u.
  • Wij kunnen op elk moment van de dag (of nacht) vertrekken.
  • Wij maken geen tussenstops voor overladen of bijladen.

Wij verzorgen ook aanvullende diensten

Wanneer u kiest voor onze koeriersdienst, wordt uw pakket niet standaard bij de voordeur afgegeven. Wij zetten de spullen graag voor u op hun plaats. Wilt u dat we meerdere computers afleveren op meerdere verdiepingen van een kantoor? Of zou u het fijn vinden als we de computers meteen voor u aansluiten en de lege dozen mee terugnemen? Voor het team van DKX zijn dit soort aanvullende werkzaamheden omtrent transport eerder regel dan uitzondering. En dat zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden in vergelijking met andere koeriers. Onze koerier werkt niet alleen binnen Tilburg, maar ook voor sneltransport naar Den Bosch of internationaal transport kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van uitzonderlijk vervoer en dedicated transport.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Kies voor ons als uw koerier

We zijn erg snel met onze leveringen, we zijn namelijk altijd binnen dertig minuten voor u onderweg. Ons uitgebreide, moderne wagenpark en onze vele koeriers die 24/7 stand-by staan, maken dit mogelijk. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de koeriersdiensten die wij leveren. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen op telefoonnummer 013-533 49 33 als u met spoed hulp nodig heeft.

DKX B.V.