Bestemmingen

Nationaal & Internationaal bestemmingen

Home | Bestemmingen

De Kok Xpress gaat zowel de Nederlandse als de internationale wegen voor u op om uw zendingen op te halen en/of af te leveren. Van kleinschalige regionale sneltransporten, bijvoorbeeld van Tilburg naar Eindhoven, tot grootschalige internationale zendingen: niks is te gek voor ons. Zo rijden we bijvoorbeeld regelmatig naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Scandinavië en Zuid-Europa. Vanzelfsprekend beschikt DKX over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Prijsopgave ontvangen? Neem contact op

Exclusieve service

Zowel op nationaal als op internationaal niveau staat service centraal in onze dienstverlening. Wij gaan altijd speciaal voor u de weg op en rijden van A naar B. Op deze manier heeft u nooit last van vertraagde zendingen door overgeladen vrachten of vele tussenstops. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook wanneer u ’s nachts een zending wilt aanmelden, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij ook zorg voor aanvullende werkzaamheden, zoals hulp bij montage van uw levering of het meenemen van een retourzending. Wanneer u op zoek bent naar een snel en betrouwbaar transportbedrijf voor binnen- of buitenland, dan is DKX een uitstekende keuze.

Heeft u nog een vraag
Neem contact op

Neem contact op

Transparant werken

Transparant werken vinden wij belangrijk. Door ons online systeem bent u op de hoogte van de zending zoals waar deze zich op een specifiek moment bevindt en of het tijdstip van wanneer deze is afgeleverd. Mocht het nodig zijn dat er documenten getekend moeten worden, is dat ook zeker geen probleem voor ons en heeft u deze dankzij ons online systeem ook meteen digitaal. Zo hoeft u ook niet te wachten op de factuur met de ritbon voor de documenten zoals AVC/CMR.

Offerte (inter)nationaal sneltransport

De kosten voor ons (inter)nationale sneltransport zijn afhankelijk van uw wensen voor uw zending, zoals de plaats van aflevering en de te transporteren zending. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave op maat.

Vraag offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
DKX B.V.