Voorwaarden

De Kok Xpress

  • Sneltransport: nationaal en internationaal
  • Zo spoedig mogelijk van A naar B
  • Sneltransport met net dat beetje meer
  • Digitale vrachtbrief
Home | Over ons | Voorwaarden

Voorwaarden

Onderstaand overzicht geeft de voorwaarden weer die van toepassing zijn op de dienstverlening van de Kok Xpress B.V.  bedrijven. Selecteer hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op de specifieke dienst van uw interesse. De bedrijven van De Kok Xpress B.V. wijzen alle algemene voorwaarden van onze contractuele tegenpartijen af, tenzij de toepasselijkheid van dergelijke algemene voorwaarden uitdrukkelijk is overeengekomen.

Prijsopgave ontvangen? Neem contact op

Transport en opslag

De Kok Xpress B.V. voert verschillende activiteiten uit.

Op alle transportactiviteiten zijn de Logistieke Services Voorwaarden van TLN en FENEX van toepassing, welke zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 2 april 2014.

  • Logistieke Services Voorwaarden (LSV) 2 april 2014

Voor het geval de bedrijven van De Kok Xpress B.V. zich verbinden tot het uitvoeren van wegtransport, zijn naast de Logistieke Services Voorwaarden het CMR-verdrag (in geval van internationaal transport) en AVC 2002 (in geval van nationaal transport) van toepassing.

Heeft u nog een vraag
Neem contact op

Neem contact op

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Heeft u meerdere dozen die op verschillende kantoren uitgepakt dienen te worden? Worden er computers vervoerd die meteen aangesloten moeten worden? Een envelopje persoonlijk afgeven aan iemand op de 10e verdieping? Voor DKX is het eerder regel dan uitzondering.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten:

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
DKX B.V.