Koeriersdienst naar Duitsland

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Internationaal transport | Koeriersdienst naar Duitsland

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst om transport van of naar Duitsland te verzorgen? De Kok Xpress uit Tilburg helpt u graag. Met vele jaren ervaring in het verzorgen van bijzondere transporten en spoedzendingen door heel Europa is DKX een uitstekende keus. U kiest bij ons namelijk voor goede service met drie speerpunten: exclusief, snel en betrouwbaar. Onze koeriers gaan binnen 30 minuten voor u op weg om uw zending op te halen en/of af te leveren.

Neem contact op

Onze koeriersdienst naar Duitsland is er ook voor aanvullende diensten

Naast dat ons transport naar Duitsland rechtstreeks en exclusief is, zodat uw zending altijd snel kan worden afgeleverd, kunt u bij onze koeriersdienst ook terecht voor aanvullende diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het monteren van meubilair of hulp bij kleinschalige verhuizingen. Ook het meenemen van een retourzending is geen enkel probleem voor ons. Moet er iets met spoed naar Berlijn gebracht worden, en heeft u vervolgens ook een zending die van Berlijn naar Hamburg moet? Bij onze koeriersdienst naar Duitsland is dit eerder regel dan uitzondering. Daarnaast kunt u ons heel simpel bijhouden met het ons moderne track-en-trace-volgsysteem. U volgt hiermee onze koeriers en ziet dus hoe dicht we bij de Duitse bestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service tijdens transport naar Zweden of onze oosterburen kiest u dus voor DKX.

Gespecialiseerd in delicate transporten

Wij worden met onze koeriersdienst vaak gevraagd om delicate spullen te vervoeren tijdens ons transport naar Duitsland. Of het nu gaat om een grote stapel vertrouwelijke documenten, dure waardebonnen, gevaarlijke stoffen of om kostbare kunstmaterialen, wij vervoeren het allemaal voor u. Deze goederen moeten uiteraard zorgvuldig vervoerd worden en dit laat u dus het beste over aan een betrouwbare koerier die exclusief voor u rijdt.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Vraag ons om de tarieven van een koerier die naar Duitsland rijdt

De tarieven voor sneltransport van of naar Duitsland zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel de medewerkers van onze koeriersdienst waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende offerte voor ons transport naar Duitsland. Wilt u meer informatie ontvangen, voordat u met ons in zee gaat? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

DKX B.V.