SNELTRANSPORT

Lokaal, Nationaal en Internationaal

Home | Sneltransport

24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar. Binnen 30 minuten gaat onze chauffeur de weg exclusief voor u op om uw opdracht uit te voeren. Dit kan om de hoek zijn, binnen Nederland, maar ook voor internationaal sneltransport zit u bij ons op het juiste adres. Wij rijden graag voor u door heel Europa.

Prijsopgave ontvangen? Neem contact op

Zo spoedig mogelijk van A naar B

Wij gaan altijd zo snel mogelijk voor u de weg op en altijd binnen de grenzen van de wet. De auto is door ons live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem. Op deze manier kunnen wij u altijd op de hoogte houden hoe ver de zending is en hoelang het nog gaat duren voor de chauffeur op de bestemming is. Op deze manier zijn uw goederen nauwkeurig te volgen, zodat u zeker weet dat u zending op tijd wordt opgehaald en afgeleverd. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor De Kok Xpress.

Heeft u nog een vraag
Neem contact op

Neem contact op

Sneltransport met extra service

Wij gaan niet alleen snel te werk, maar ook op het gebied van service is DKX een unieke speler op de markt. Wij zetten graag net dat extra stapje om onze klanten tevreden te stellen. Heeft u specifieke wensen voor uw zending? Wilt u bijvoorbeeld extra grote zendingen of gevaarlijke stoffen laten vervoeren? Een pakket afleveren op de 12e verdieping of bij aflevering helpen om de spullen op de juiste plek te zetten? Wij doen dit met alle plezier voor u. Wij beschikken over de juiste transportvergunningen en kunnen al uw extra vereisten afhandelen.

Online portaal

Duidelijkheid en transparantie naar de klanten is voor ons belangrijk. Daarom werken wij met een online portaal. Doormiddel van het portaal kunt u zien hoe laat de zending is opgehaald, afgeleverd en de naam van de ontvanger. Indien gewenst kunnen we de ontvanger laten tekenen, zodat u bij de afmelding van de zending direct een handtekening heeft.

Vrijblijvende prijsopgave

De tarieven voor sneltransport door DKX zijn afhankelijk van uw precieze wensen en eisen. Wij voeren bijvoorbeeld ook graag aanvullende werkzaamheden voor u uit op locatie. Bel ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
DKX B.V.