Douaneformaliteiten

De Kok Xpress

Home | Sneltransport | Douaneformaliteiten

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

De Kok Xpress verzorgt internationale express diensten, zowel naar landen binnen de EU als daarbuiten. Soms komen hier een aantal douaneformaliteiten bij kijken. Wij kunnen al deze douaneformaliteiten afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Dit heeft vooral betrekking op het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland, aangezien deze landen niet bij de EU horen.

Neem contact op

Handelingen vooraf

Vaak moeten er voorafgaand aan de grensovergang ook handelingen worden verricht, bijvoorbeeld een stempel halen bij de KvK, de papieren vooraf in orde laten maken bij een gemachtigde douane-agent of expediteur of een verklaring laten stempelen bij een Nederlands douanekantoor.

De exacte handelingen hangen onder andere af van het soort transport en de producten. Dit is altijd specifiek en nooit hetzelfde. Wij werken samen met een specialist die de werkzaamheden in dit traject verder oppakt. Wij helpen u vervolgens graag uw zending verzendklaar te maken. Kortom, door u te helpen met douaneformaliteiten, nemen wij u graag de zorgen uit handen.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Ophalen van zendingen

Ook bij het ophalen van zendingen kunnen wij u van dienst zijn met douaneformaliteiten. Denk hierbij aan het ophalen van zendingen op Schiphol of de haven van Rotterdam, maar ook bij andere havens/vliegvelden in Europa. Als uw goederen langs de douane moeten volgen wij, in overleg met u, de procedures die hiervoor gelden. Op deze manier kunt u uw zending spoedig in ontvangst nemen.

DKX B.V.