Internationaal express-transport

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Internationaal transport

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u op zoek naar een express-koerier die express-transport levert op internationaal gebied? De koeriers van De Kok Xpress uit Tilburg zien in iedere nationale en internationale bestemming een nieuwe uitdaging. Wij gaan voor u overzee en kunnen alle afstanden overbruggen. Een express-koerier van DKX is een echte wereldburger en gaat graag voor u op pad! Een medewerker van ons internationaal koeriersbedrijf bekijkt bovendien altijd hoe we met express-transport zo snel en veilig mogelijk op de plaats van bestemming kunnen aankomen. Heeft u een specifieke opdracht of bestemming? Laat het ons weten en wij zorgen voor een passende oplossing!

Neem contact op

Wij vervoeren uw zending met express-transport naar ieder internationaal adres

De werkwijze van ons internationaal express-transport blijft altijd hetzelfde, ongeacht of we uw zending bijvoorbeeld snel vervoeren naar Duitsland of binnen Nederland blijven. Door te kiezen voor de unieke service van ons koeriersbedrijf ondervindt u geen hinder van overlading en gecombineerde zendingen met andere opdrachtgevers. De express-koerier voor ons internationaal express-transport rijdt voor u direct en exclusief van A naar B. Bovendien streven we ernaar om uw zending zo spoedig mogelijk op de gewenste locatie te krijgen. Onze koeriers uit Brabant gaan veilig en snel voor u op pad.

Voorwerk voor internationaal sneltransport

Wij streven ernaar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen. Internationaal sneltransport naar onder andere Zweden kan het nodige papierwerk opleveren. Ook dit wordt allemaal door ons verzorgd. Zo voorkomen we dat er tijd verloren gaat. Omdat wij een internationaal koeriersbedrijf zijn, weet onze express-koerier wat hij of zij kan verwachten en doen wij het nodige voorwerk voor ons express-transport. Wij kennen de internationale regelgeving en zorgen op tijd voor de juiste papieren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken uiteraard over de juiste vergunningen. Zo zijn wij in bezit van de transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Laat onze express-koerier uw goederen transporteren

Onze express-koerier zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw internationaal express-transport. We zijn 24/7 bereikbaar voor u als u ons belt op 013-533 49 33 voor alle mogelijkheden omtrent dedicated transport naar het buitenland. U kunt bovendien altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie over al onze diensten door ons contactformulier in te vullen.

DKX B.V.