Regionaal/lokaal transport

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Regionaal/lokaal transport

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

De Kok Xpress verzorgt express diensten op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Of we nu heel Europa door rijden of een belangrijk pakketje van Den Bosch naar Eindhoven brengen: wij rijden speciaal voor u en zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Neem contact op

Alleen voor u

U loopt bij ons geen risico dat uw spullen beschadigen of zendingen vertraagd worden door allerlei tussenstops, want we rijden exclusief voor u.  Wij vervoeren uw zending met veel zorg, of het nu om een envelop of om meerdere pallets gaat. Daarnaast kunt u uw opdracht volgen via ons online systeem. Zo bent u overal van op de hoogte.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Snelle levering

Onze chauffeur is binnen 30 minuten onderweg en vooral met regionale ritten is uw zending erg snel afgeleverd. Dankzij ons online systeem is het ook mogelijk om uw regionale transport te volgen en indien u bijvoorbeeld documenten nodig heeft die ondertekend moeten worden zullen deze ook meteen online staan. Zo loopt uw proces geen vertraging op en kunt u snel verder met uw werkzaamheden zonder gestoord te worden.

Koeriersdiensten binnen Brabant

Wij zijn gevestigd in Tilburg en vertrekken vanaf hier naar elke nationale of internationale bestemming. Als Brabantse koerier bestaat een groot deel van onze opdrachten uit regionale ritten. Het gaat dan om express diensten van en naar plaatsen binnen Noord-Brabant. Denk aan Waalwijk, Eindhoven ’s-Hertogenbosch en Breda. Dreigt uw productie stil te vallen doordat u grondstoffen mist of moet er even snel iets opgehaald worden op de andere vestiging maar kunt u even niemand missen? DKX staat voor u klaar.

DKX B.V.