Documenten vervoeren met behulp van een koerier

De Kok Xpress

Home | Documenten koerier

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Verstuur uw documenten met behulp van een koerier van De Kok Xpress uit Tilburg voor een vlotte verzending van uw transport. Bij ons is het transport van uw documenten in goede handen. We zorgen ervoor dat uw documenten netjes en compleet op de eindbestemming aankomen. Onze chauffeurs zijn altijd goed geïnformeerd en weten precies waar zij moeten zijn.

Neem contact op

Uw documenten met een professionele koerier naar het buitenland versturen

Ons transportbedrijf rijdt zowel nationaal als internationaal, dit betekent dat onze koerier voor transport van uw documenten naar veel verschillende bestemmingen rijdt. Wij zorgen als spoedkoerier dat uw documenten zo snel mogelijk uw kant uitkomen. Uiteraard zien we erop toe dat dit transport zo veilig mogelijk gebeurt en dat onze koerier uw documenten persoonlijk bij u aflevert. Uw goederen worden rechtstreeks naar uw gewenste bestemming vervoerd. Bovendien vinden wij transparantie en duidelijkheid erg belangrijk bij het transport van uw documenten. Als de verzender documenten aan onze koerier geeft, voegen wij deze middels een fotokopie aan de order toe, zodat u hier meteen bewijst van heeft.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Laat ons uw documenten vervoeren

Wij verzorgen het transport van uw documenten graag. Wilt u uw documenten transporteren van en naar Breda? Onze koerier is binnen dertig minuten onderweg om uw documenten op te halen. Als u benieuwd bent naar de eventuele kosten, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Heeft u met spoed een koerier nodig voor het transport van uw documenten? Bel ons dan op 013-533 49 33. U kunt ons elk uur van de dag bereiken.

DKX B.V.