Transporten & Branches

De Kok Xpress

Home | Transporten | Transporten en Branches

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Branches

In sommige branches komen spoedsituaties vaker voor dan andere. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijk document wat bij een vergadering aanwezig moet zijn. Of een productie die stil kan komen te liggen doordat er belangrijke onderdelen missen waardoor er financiële schade veroorzaakt kan worden. De Kok Xpress kan in deze gevallen uiterst snel handelen. We schatten in wat de meest efficiënte reismethode en route is en zorgen ervoor dat we binnen een half uur op weg zijn naar de locatie.

Neem contact op

Voorbeelden branches

Aardolie- en gasindustrie

In de aardolie-industrie worden vaak vele duizenden liters olie per minuut verwerkt. Andere bedrijven zijn weer afhankelijk van aardolie voor de productie van bijvoorbeeld plastics, of voor de productie van bijvoorbeeld brandstoffen. Je kunt je voorstellen dat het grote gevolgen heeft wanneer een van de belangrijke schakels in deze industrie, bijvoorbeeld een boorplatform, stil komt te liggen doordat een onderdeel kapot is. In zo’n geval zijn de kosten vaak niet te overzien en telt dus elke minuut.

Gereedschapsindustrie

Matrijzen en stempels die in fabrieken worden ingezet om grote aantallen producten te produceren, zijn vaak van grote waarde voor de fabrieken. Het zijn immers essentiële schakels in het productieproces. Hierbij gaat het meestal niet om spoedklussen, maar om klussen waarin de vervoerde materialen met speciale aandacht verzonden dienen te worden. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat de kostbare matrijzen beschadigen. DKX verzorgt in zo’n geval exclusief vervoer. We hebben de materialen en de kennis in huis om kostbare materialen zorgvuldig te vervoeren. We zorgen ervoor dat de materialen professioneel worden vastgezet in het vervoersmiddel en passen het vervoer volledig aan de te vervoeren materialen aan.

Medische industrie

In de medische industrie zijn materialen vaak gevoelig, denk aan de apparatuur die in deze branche geproduceerd wordt. Bedrijven willen vaak dat de materialen exclusief vervoerd worden, en dat de materialen niet langs te veel handen gaan. DKX zorgt ervoor dat de spullen rechtstreeks en persoonlijk aan de juiste persoon worden overhandigd.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Transporten

Het feit dat De Kok Xpress rechtstreekse en exclusieve transporten verzorgt, heeft ertoe geleid dat wij vaste klanten hebben in zeer uitlopende en bijzondere branches. Juist voor uitzonderlijk vervoer, waarbij extra voorzichtigheid gewenst is, moet u bij DKX zijn.

Voorbeelden Transporten

Testmateriaal

Van vele producten/materialen moet driemaal per jaar de kwaliteit getest worden in verband met wetgeving en kwaliteitseisen, zoals ISO-certificering. Dit geldt bijvoorbeeld voor vloeistoffen, gassen en beton. Deze testen vinden vaak plaats in de regio, maar van specifieke producten zijn maar enkele testcentra. Zo komen wij in Noord-Duitsland om karton te laten testen en in Zuid-Frankrijk om beton te laten testen. Om het testresultaat niet te beïnvloeden moeten deze spullen exclusief, en niet gecombineerd, naar de testcentra vervoerd worden. Ook moeten deze vervolgens natuurlijk weer terug, samen met de testresultaten.

Zendingen/onderdelen voor schepen

DKX wordt regelmatig gevraagd voor het aanleveren van zendingen aan cruiseschepen/vrachtschepen die maar een paar uur in een Nederlandse of Europese haven liggen. Vaak is er onderweg op zee iets kapot gegaan of ontbreekt er iets aan de voorraad op het schip. Zodra het schip aanmeert moet de zending/onderdeel het schip op om vertragingen te minimaliseren.

Bouten, moeren, schroeven en andere bevestigingsmaterialen

Ook deze bevestigingsmaterialen moeten vaak zo snel mogelijk afgeleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan een machine die stilstaat door het afbreken van een bout of een vliegveld dat zonder stroom zit en onderdelen nodig heeft. Elke minuut dat een apparaat of machine stilstaat kost geld. Vaak moet er ’s nachts worden doorgereden en overdag worden geslapen om de zending zo spoedig mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen.

(Gevaarlijke) stoffen

Het leveren van smaakstoffen/geurstoffen bij tekorten of een fout tijdens het productieproces is ook iets waarvoor DKX vaak voor wordt ingezet. Ook wanneer het gaat om gevaarlijke stoffen kunnen wij deze vervoeren met onze ADR-auto’s.

Medische apparatuur

Het komt weleens voor dat een belangrijke machine in een kliniek kapot gaat en dat er zo snel mogelijk een leenmachine moet komen. Wij halen deze dan op bij de opdrachtgever en plaatsen deze op de juiste plaats in de kliniek, eventueel met hulp van een monteur van de kliniek of van de opdrachtgever. We sluiten de leenmachine aan en nemen de kapotte machine mee terug. Deze leveren we daarna zo snel mogelijk af bij de opdrachtgever. Het gerepareerde apparaat of het nieuwe apparaat brengen we een paar dagen later weer van de opdrachtgever naar de kliniek en het leenapparaat gaat daarna weer terug naar de opdrachtgever.

Documenten van notarissen, accountants en makelaars

Vaak moet er op het afleveradres een stempel worden gezet en moet het document meteen terug. Onze chauffeurs regelen dit graag voor u. Het is ook geen probleem als onze chauffeurs hier bijvoorbeeld een uur op moeten wachten. Het document raakt op deze manier nooit zoek en de snelheid van terugkomst is optimaal.

DKX B.V.