Nationaal transport

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Nationaal transport

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit. Dat is waar De Kok Xpress voor staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om met uw opdracht aan de slag te gaan. Heeft u een belangrijk document wat u niet toevertrouwt aan de normale post of heeft u met spoed beursmateriaal nodig op een locatie aan de andere kant van het land? Wat het ook is, de chauffeurs van DKX kunnen al binnen een half uur na het ontvangen van de opdracht vertrekken.

Neem contact op

Snel van A naar B

Wij streven ernaar om uw zending zo snel mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Onze chauffeurs gaan altijd exclusief voor u de weg op waardoor uw zending extra snel kan worden afgeleverd. Bovendien is er ook geen mogelijkheid dat uw zending kwijtraakt of beschadigingen oploopt. Via ons digitale voertuigvolgsysteem volgt u de zending gemakkelijk. Zo weet u altijd zeker dat uw zending op tijd wordt afgeleverd.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Koerier Waddeneilanden

Heeft u een zending die snel op Texel, Vlieland, Ameland of één van de andere Waddeneilanden moet zijn of daar opgehaald dient te worden? Binnen een paar uur hebben wij dit voor u geregeld. Vrijwel alles brengen wij voor u naar de overkant van het water en alles wordt met veel zorg vervoerd. Ook in speciaal vervoer zijn wij gespecialiseerd, denk hierbij aan het vervoeren van kunstwerken of verhuizingen van meubels. Wij helpen ook graag bij het op- en/of afbouwen van een stand op de beurs. Wij vervoeren dus niet alleen uw zending, maar zetten net dat stapje extra.

Specifieke wensen

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw nationale sneltransport zending op tijd op de afleverlocatie aankomt, maar ook op het gebied van service zorgen wij ervoor dat alles uitstekend verloopt. Wij houden onze klanten graag tevreden door aan alle specifieke transportwensen te voldoen. Of het nu gaat om helpen met de spullen op de juiste plek te zetten of een belangrijk document persoonlijk afleveren op de 8e verdieping; DKX doet het graag voor u!

DKX B.V.