Dedicated transport

De Kok Xpress

Home | Transporten | Dedicated transport

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Dedicated transport, ook wel bekend als toegewijd transport of full service-transport (FST-transport), staat voor transport met nét dat extra stukje service. Dat is waar wij bij De Kok Xpress uit Tilburg voor staan. Wij leveren niet zomaar uw zending af op locatie. Wij begrijpen ook dat voor u, als klant, de servicegerichte dienstverlening naar uw opdrachtgever belangrijk is. Wij doen er alles aan om dit op een hoog niveau te houden.

Neem contact op

Bij ons dedicated transport is maatwerk mogelijk

Indien u gebruikmaakt van ons dedicated transport komen wij samen met u tot een passende oplossing voor uw opdracht. Hierbij zorgen onze chauffeurs uit Brabant ervoor dat uw zending full-service geleverd wordt. We zetten voor u graag dat stapje extra bij dedicated transport. Een voorbeeld van onze snelle schakeling en samenwerking leest u hieronder.

In het begin van de ochtend kregen we de vraag of we een vracht met kunststofdelen konden vervoeren. De leverancier van onze klant had al diverse malen beloofd te leveren, maar hij hield zich hier niet aan. Onze klant liep tegen een deadline aan om de producten te bewerken en op zijn beurt weer aan zijn klanten te leveren. Wij hebben met onze klant een plan opgesteld om de zending met een spoedkoerier zo snel mogelijk binnen de gestelde limieten binnen te krijgen. In de ochtend werden we gebeld, een paar uur later waren de goederen op locatie. Zo kon onze klant op tijd bewerken en meteen weer verzenden.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Schakel ons in voor FST-transport

Wanneer u meer wilt weten over de specifieke diensten waarmee we uw bedrijf kunnen ondersteunen, doet u er goed aan om onze medewerkers om advies te vragen. Wenst u direct te weten wat de tarieven zijn voor uw specifieke opdracht? Een offerte voor ons dedicated transport kunt u online aanvragen.

DKX B.V.