Transporten

Voor alle soorten transporten

Home | Transporten

De medewerkers van De Kok Xpress hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van allerlei transporten in binnen- en buitenland. In de loop der jaren hebben wij voor klanten in vele branches gereden en ook een groot aantal vaste klanten vergaard, waardoor we ervaren zijn in het vervoeren van zendingen voor zeer uiteenlopende en bijzondere branches. Voor zowel standaard transport als uitzonderlijk vervoer bent u bij DKX aan het juiste adres.

Prijsopgave ontvangen? Neem contact op

Transport op maat

Wij bekijken bij elke klus wat de wensen van onze klanten zijn en hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Of het nu gaat om het vervoeren van gevaarlijke stoffen, een grote internationale zending of aanvullende diensten zoals het helpen monteren, niks is te gek voor ons. Bovendien behandelen we elke klus op een exclusieve manier waardoor uw zending niet samenkomt met zendingen van andere opdrachtgevers. Op deze manier waarborgen wij de service en kwaliteit van onze diensten.

Heeft u nog een vraag
Neem contact op

Neem contact op

Persoonlijke offerte

Omdat onze diensten zo uiteenlopend zijn, bieden wij u graag een prijs op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan ontvangt u dezelfde dag nog een persoonlijke offerte.

Vraag offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid
DKX B.V.