Spoedkoerier

De Kok Xpress

Home | Sneltransport | Spoedkoerier

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Heeft u een spoedkoerier nodig voor het vervoeren van uw zending naar een nationaal of internationaal adres? Dan helpen we u bij De Kok Xpress uit Tilburg graag met uw transport. Onze spoedkoerier vertrekt namelijk zo snel mogelijk na het ontvangen van uw opdracht. Tijdens onze diensten staat betrouwbaarheid centraal: wij beloven u niets wat we niet kunnen waarmaken. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, zoals het ophalen van een zending op de 35e verdieping of een retourzending meenemen, kunt u bij ons terecht. En wanneer we zeggen dat we zo snel mogelijk de weg op zijn, dan menen we dat! Een spoedkoerier voor internationaal vervoer is binnen dertig minuten op de weg.

Neem contact op

De voordelen van een spoedkoerier op internationaal gebied

U heeft natuurlijk de keuze uit meerdere koeriersbedrijven die spoedtransport leveren voor express-transport naar bijvoorbeeld Zweden. Waarom kiest u voor uw internationaal vervoer voor onze spoedkoerier? Hieronder leest u de voordelen van ons bedrijf:

  • Al onze spoedkoeriers gaan zorgvuldig met uw goederen om.
  • Er wordt altijd gebruik gemaakt van de juiste hulpmiddelen om uw zending op een gedegen manier en zonder beschadigingen te vervoeren.
  • Uw goederen zijn verzekerd volgens de AVC/CMR transportvoorwaarden.
  • Onze spoedkoeriers zijn in het bezit van een NIWO-transportvergunning, waardoor ze voldoen aan de wettelijke transporteisen.
  • We gaan altijd exclusief voor u op weg.

Wij zijn uiteraard ook beschikbaar als spoedkoerier binnen Nederland. Zet ons bijvoorbeeld in voor spoedtransport van en naar Tilburg.

Duidelijkheid en transparant werken

Sinds 1 november 2016 zijn wij voor ons express-transport overgegaan op de digitale vrachtbrief. Op deze manier kunnen we u nóg sneller laten weten wanneer uw spoedzending is opgehaald en afgeleverd. Wij staan voor duidelijkheid en transparantie. Als de verzender documenten meegeeft, dan worden deze door middel van een fotokopie aan de order toegevoegd. Op deze manier heeft u hier meteen bewijs van. Op de factuur met de ritbonnen dus hoeft u niet meer te wachten. U ontvangt nu alleen nog een factuur. Tot slot kunt u volledig vertrouwen op ons moderne wagenpark. Onze spoedkoerier komt door ons uitgebreide wagenpark nooit voor verrassingen te staan tijdens het internationaal vervoer en kan veilig voor u de weg op.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Vraag ons om meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze tarieven of onze diensten als spoedkoerier in een internationaal werkgebied? Dan zijn er diverse contactmogelijkheden beschikbaar. Zo vult u ons contactformulier in als u wilt dat wij contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact, omdat u met spoed een koerier nodig heeft? Bel ons dan op 013-533 49 33.

DKX B.V.