Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

koerier sneltransport

In onze vorige blog hebben we u al uitgelegd dat een spoedkoerier in een aantal situaties echt uitkomst kan bieden. Waarschijnlijk voelt u wel aan dat dit erg afhankelijk is van de situatie. Wij vertellen u hieronder graag waarom een sneltransportbedrijf u vaker kan helpen dan u denkt. Lees hieronder alles over de vier grote voordelen van sneltransport in vergelijking met reguliere pakketdiensten.

1.     Snel afgeleverd

Het klinkt natuurlijk als een open deur intrappen wanneer we zeggen dat snelheid een van de belangrijkste redenen is om voor een sneltransportbedrijf te kiezen. Echter, met de reguliere pakketpost wordt uw pakketje met veel geluk de volgende dag afgeleverd, terwijl u van een sneltransportbedrijf kan verwachten dat er binnen een half uurtje al een chauffeur onderweg is om uw pakketje van A naar B te brengen. Dat is nog eens snel!

2.     Flexibel onderweg

De chauffeurs van dergelijke sneltransportbedrijven gaan altijd exclusief voor u onderweg. Het grote voordeel hiervan is dat eigenlijk alles wat u maar wenst mogelijk is. De chauffeur is immers toch speciaal voor u de weg op. Moet u terug- of bijladen, of moet de chauffeur ergens op locatie even wachten, voor een sneltransportbedrijf als DKX is het de normaalste zaak van de wereld.

3.     Kans op schade en wegraking nihil

Een ander groot voordeel van het feit dat spoedkoeriers exclusief voor u rijden is dat de kans op schade of wegraking van uw pakket aanzienlijk lager is dan wanneer u het met de reguliere pakketdienst zou versturen. De auto wordt namelijk niet overladen en het zijn alleen uw pakketten die aanwezig zijn in de auto. De kans op schade is dus echt heel nihil.

4.     Kostenbesparend

Hoewel vaak gedacht wordt dat het inzetten van sneltransport een dure grap is, valt dat in werkelijkheid heel erg mee, vooral in vergelijking met groupage transport. Natuurlijk hangt het wel helemaal van uw ideeën, wensen en eisen af. Wij verklappen u graag dat u met ons veel kosten kunt besparen wanneer u uw spoedzendingen slim combineert met het opladen en/of met andere adressen. Wie wilt er nou geen kosten besparen? Wij denken graag met u mee om uw zending zo snel, veilig en voordelig van A naar B te brengen.

Al met al kan het kiezen voor een spoedkoerier van een sneltransportbedrijf enorme voordelen hebben. Van de snelle aflevertijd tot de eenvoudige aanpasbaarheid en van de enorm kleine kans op schade tot het besparen van kosten. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor sneltransport? Neem dan nu meteen contact met ons op!