Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Sneltransport: nationaal en internationaal

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar. Onze koerier gaat direct en exclusief voor u op weg om uw opdracht uit te voeren. Dit kan om de hoek zijn, binnen Nederland zijn, maar ook voor internationaal sneltransport zit u bij ons goed. Wij rijden graag voor u naar Duitsland, Spanje, Frankrijk of verder.

Koerier Roosendaal

Zo spoedig mogelijk van A naar B

Wij gaan zo snel mogelijk voor u de weg op, maar altijd binnen de grenzen van de wet. De koerier is door de planning live te volgen via ons digitale Track & Trace volgsysteem. Op deze manier ziet u hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog hoe dicht we bij de bestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor De Kok Xpress. Op deze manier zijn uw sneltransport en de koerier zeer nauwkeurig te volgen, zodat u altijd zeker weet dat uw zending op tijd wordt opgehaald en afgeleverd.

Sneltransport met net dat beetje meer

Wij gaan niet alleen snel te werk, maar ook op het gebied van service is DKX een unieke speler op de markt. Wij zetten graag net dat extra stapje om onze klanten tevreden te stellen. Heeft u specifieke wensen voor uw zending? Wilt u bijvoorbeeld extra grote zendingen of gevaarlijke stoffen laten vervoeren? Een pakket afleveren op de 12e verdieping of bij aflevering helpen om de spullen op de juiste plek te zetten? Wij doen dit met alle plezier voor u. Wij beschikken over de juiste transportvergunningen en kunnen al uw douaneformaliteiten afhandelen.

Digitale vrachtbrief

Per 1 november 2016 is DKX overgegaan op de digitale vrachtbrief. Door op deze manier te werken, kunnen we u sneller laten weten wanneer uw zending is opgehaald en is afgeleverd. Duidelijkheid en transparanter werken zijn redenen waarom we hiervoor gekozen hebben. Ook kunt u dankzij de digitale vrachtbrief zien hoe laat de zending is opgehaald en is afgeleverd, alsmede de naam van de ontvanger. Indien gewenst kunnen we de ontvanger laten tekenen, zodat u bij de afmelding van de zending direct een handtekening heeft.

Koerier Zwitserland

Vrijblijvende prijsopgave

De tarieven voor sneltransport door DKX zijn afhankelijk van uw precieze wensen en eisen. Wij voeren bijvoorbeeld ook graag aanvullende werkzaamheden voor u uit op locatie. Bel ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

“Op het afleveradres krijgt de chauffeur ook spullen mee retour. Deze spullen liggen op de 2de etage en er is geen lift aanwezig in het pand. Is dit een probleem voor jullie? 

Natuurlijk niet, deze extra service is voor ons de normaalste zaak van de wereld.”

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.