Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Voor alle soorten transporten

De medewerkers van De Kok Xpress hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van allerlei transporten in binnen- en buitenland. In de loop der jaren hebben wij voor klanten in vele branches gereden en ook een groot aantal vaste klanten vergaard, waardoor we ervaren zijn in het vervoeren van zendingen voor zeer uiteenlopende en bijzondere branches. Voor zowel standaard transport als voor uitzonderlijk vervoer bent u bij DKX aan het juiste adres.

Transport DKX toegewijd transport

Koeriersdienst op maat

Wij bekijken bij elke klus wat de wensen van onze klanten zijn en hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Of het nu gaat om het vervoeren van gevaarlijke stoffen, een grote internationale zending of aanvullende diensten zoals het helpen monteren, niks is te gek voor ons. Bovendien behandelen wij elke klus op een exclusieve manier waardoor uw zending niet samenkomt met zendingen van andere opdrachtgevers. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten.

Persoonlijke offerte

Omdat onze diensten zo uiteenlopend zijn, bieden wij u graag een prijs op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan ontvangt u dezelfde dag nog een persoonlijke offerte.