Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Nationale en internationale bestemmingen

Koeriersbedrijf De Kok Xpress gaat zowel de Nederlandse als de internationale wegen voor u op om uw zendingen op te halen en/of af te leveren. Van kleinschalige regionale koeriersdiensten, bijvoorbeeld van Tilburg naar Eindhoven, tot grootschalige internationale zendingen: niks is te gek voor ons. Zo rijden wij bijvoorbeeld regelmatig naar Duitsland, Frankrijk, Engeland, Scandinavië en Zuid-Europa. Vanzelfsprekend beschikt DKX over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Exclusieve service

Zowel op nationaal als op internationaal niveau staat service centraal in onze koeriersdienst. Wij gaan altijd speciaal voor u de weg op en rijden van A naar B. Op deze manier heeft u nooit last van vertraagde zendingen door overgeladen vrachten of vele tussenstops. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook wanneer u ’s nachts een zending wilt aanmelden, bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden wij ook zorg voor aanvullende werkzaamheden, zoals hulp bij montage van uw levering of het meenemen van een retourzending. Wanneer u op zoek bent voor een snelle en betrouwbare koerier voor binnen- of buitenland, dan is DKX een logische keus.

Koerier Roosendaal

Transparant werken

Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant te werken. Door ons online systeem bent u op de hoogte van de zending zoals waar deze zich op een specifiek moment bevindt en of het tijdstip van wanneer deze is afgeleverd. Mocht het nodig zijn dat er documenten getekend moeten worden, is dat ook zeker geen probleem voor ons en heeft u deze dankzij ons online systeem ook meteen digitaal. Zo hoeft u ook niet te wachten op de factuur met de ritbon voor de documenten zoals AVC/CMR.

Offerte (inter)nationaal sneltransport

De kosten voor ons (inter)nationale sneltransport zijn afhankelijk van uw wensen voor uw zending, zoals de plaats van aflevering en de te transporteren zending. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang dezelfde dag nog een prijsopgave op maat.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.