Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Ad hoc transport

DKX zorgt voor totale ontzorging. Als u een ad hoc logistiek probleem heeft, nemen wij die graag uit handen. DKX gaat voor totale ontzorging als ad hoc snel transporteur. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij ieder ad hoc probleem oplossen en geplande en niet geplande zendingen verzorgen.

Ad hoc oplossingen

Twee weken geleden belde een klant ons dat zijn winkels leeggehaald moesten worden en dat hij geen magazijncapaciteit had. Wij zouden DKX niet zijn als we dat probleem niet zouden oplossen en ad hoc transport zouden regelen. De klant wilde graag de spullen ergens stallen, maar wel op een plek waar hij zelf tussentijds nog producten kon ophalen. Binnen een halfuur hadden wij het probleem opgelost. En als hij nu tussentijds spullen wil ophalen, kan DKX dit verzorgen.

Ad hoc spullen uit het buitenland

De laatste tijd worden we ook veel gebeld om ad hoc spullen uit het buitenland op te halen, anders dreigt het productieproces stil te vallen. Dus ook voor het importeren van grondstoffen, waarbij erg snel geschakeld moet worden, zorgt DKX voor ad hoc transport. Wij zien alle hoeken van Nederland en Europa met onze ad hoc transport. Vorige week hebben we nog 20 ton aan grondstoffen van Boedapest naar Hendrik-Ido-Ambacht vervoerd. ’s Morgens hadden we de grondstoffen in Boedapest geladen en de volgende morgen in Hendrik-Ido-Ambacht afgeleverd.

Groot netwerk

We kunnen dankzij ons grote, betrouwbare netwerk in Europa veel regelen, waardoor we uitstekend ad hoc kunnen reageren. Zo ook voor vrachtbemiddeling. Van een doosje tot aan 24 ton, wij organiseren het allemaal. Het maakt niet uit wat u wilt transporteren, wij reageren ad hoc en snel. Wij vervoeren bijvoorbeeld grondstoffen, maar ook spullen waar we uiterst voorzichtig mee om moeten gaan. En afspraak is afspraak bij ons. Voor een klant hebben we om half 4 ’s middags in Spanje scheepsonderdelen geladen en de volgende ochtend om half 8 stonden we in Dordrecht voor de deur om de onderdelen af te leveren.

Ad hoc transport

Naast ad hoc transport is het ook mogelijk om extra capaciteit bij ons in te huren. Bijvoorbeeld bij extreme drukte bij u als klant of als transportbedrijf, dan kunt u DKX inhuren als verlengstuk van uw capaciteiten. Wij zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar en onderweg! Daarnaast hebben we sinds kort ook een vrachtwagen trekker oplegger, die we op aanvraag kunnen inzetten en waarmee we tot 33 europallets kunnen vervoeren.

Voor ad hoc transport kunt u dus vertrouwen op de chauffeurs van DKX. Er is geen contract nodig om van onze diensten gebruik te maken. Wij zorgen er bijvoorbeeld met onze ad hoc transport voor dat uw productie niet stil valt. Bel ons op 013 – 533 49 33 en we zijn binnen een halfuur voor u onderweg.