Express-transport van en naar Zweden

De Kok Xpress

Home | Express-transport Zweden

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Zoekt u een ervaren koeriersdienst die uw express-levering middels express-transport van en naar Zweden vervoert? De koeriers van De Kok Xpress uit Tilburg staan voor u klaar. Wij hebben dag en nacht chauffeurs stand-by staan die ieder uur van de dag voor uw zending aan de slag gaan als u ons belt. Zo kunnen we binnen 30 minuten voor u op weg zijn om uw lading op te halen en middels sneltransport naar Zweden te brengen.

Neem contact op

Uw express-levering middels express-transport vervoeren naar Zweden

Heeft u sneltransport naar Zweden nodig om uw goederen op tijd op uw gewenste bestemming te krijgen? Misschien komen uw leveranciers hun afspraken niet na en dreigt uw project nu in de soep te lopen. Dit gebeurt niet zolang DKX kan inspringen middels een express-levering via express-transport naar Zweden. Zodra u onze internationale koeriersdienst inschakelt, zorgen we dat we zo snel als we kunnen voor u op pad gaan. Heeft u een grote express-levering of zoekt u juist express-transport voor een kleine lading naar Zweden? Dat is bij ons geen punt. Wij hebben verschillende typen auto’s tot onze beschikking, zodat we iedere soort lading middels dedicated transport naar Zweden kunnen vervoeren. Als internationale express-koerier helpen we u bovendien met diverse aanvullende diensten. Zo helpen we u ook na het sneltransport naar Zweden graag met het opbouwen en afbreken van beursstands en het inhuizen van uw meubilair.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Bel ons direct voor sneltransport naar Scandinavië

Wanneer u haast heeft bij de express-transport van uw lading naar Zweden, is het een goed idee om express-levering te overwegen. Als koerier uit Tilburg regelen we uw sneltransport van en naar Zweden op een transparante en betrouwbare manier. Zo heeft u tijdens ons express-transport altijd een track-en-trace-volgsysteem tot uw beschikking om te zien waar onze koerier zich met uw express-levering richting Scandinavië bevindt. Vraag een offerte aan als u wilt weten wat onze diensten u kosten. Heeft u direct sneltransport naar Zweden nodig? Bel ons dan op 013-533 49 33.

DKX B.V.