Sneltransport naar Duitsland

De Kok Xpress

Home | Sneltransport naar Duitsland

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Wanneer u middels sneltransport uw goederen wilt laten vervoeren naar Duitsland, kiest u voor express-levering. De Kok Xpress uit Tilburg heeft jarenlange ervaring met het transporteren van uw goederen. Onze spoedkoerier rijdt graag met express-transport naar alle soorten bestemmingen voor u, waaronder naar ons buurland Duitsland. Omdat we een internationaal koeriersbedrijf zijn, weten wij wat de transportregels in de verschillende landen zijn. Wij houden ons tijdens het express-transport van uw goederen naar Duitsland altijd aan deze wetgeving.

Neem contact op

Wilt u uw goederen door een spoedkoerier met sneltransport naar Duitsland laten vervoeren?

Als u een express-levering nodig heeft van of naar Duitsland is het handig om gebruik te maken van sneltransport. Onze spoedkoerier staat voor u klaar! Aangezien Duitsland naast Nederland ligt, kunnen wij uw express-levering altijd zo snel mogelijk met onze express-transport naar uw bestemming brengen. Een spoedkoerier van ons bedrijf gespecialiseerd in sneltransport, is binnen dertig minuten op weg naar Duitsland voor het ophalen of afleveren van uw belangrijke express-levering. Het maakt voor onze koeriers niet uit of u ons overdag of midden in de nacht nodig heeft voor transport van een express-levering. Als spoedkoerier naar Duitsland staan wij 24/7 voor u klaar. Ook voor express-transport binnen Nederland, zoals naar Den Bosch, kunt u bij ons terecht.

Aanvullende diensten

Wilt u in uw levering meubilair vervoeren met express-transport naar Duitsland en dienen deze meubels nog in elkaar gezet te worden? Ook met deze extra diensten helpt onze spoedkoerier u graag. Daarnaast bouwen we ook uw beursstand op of af, en helpen we u zo nodig bij het inrichten van een winkeldisplay. De medewerker van onze koeriersdienst neemt vanuit Duitsland indien gewenst ook een retourzending mee tijdens uw sneltransport.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Maak gebruik van transport naar Duitsland met express-levering

Het is bij ons altijd mogelijk gebruik te maken van sneltransport binnen Nederland of naar Duitsland. Vraag een offerte voor ons express-transport aan als u een levering heeft die snel op uw gewenste locatie dient te zijn. U geeft al uw wensen door, zodat wij hier in de vrijblijvende prijsopgave rekening mee kunnen houden. Mocht u onze spoedkoerier snel willen bereiken voor express-transport naar Duitsland, is het mogelijk om ons dag en nacht telefonisch te benaderen op het telefoonnummer 013-533 49 33.

DKX B.V.