Sneltransport van en naar Den Bosch

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Regionaal/lokaal transport | Sneltransport Den Bosch
๏ƒ‘

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

๎€

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Als u op zoek bent naar een koeriersdienst voor sneltransport van en naar Den Bosch, schakelt u het beste De Kok Xpress uit Tilburg in. De ring rondom deze stad vol bedrijvigheid is een van de drukst bereden autosnelwegen van ons land, met veel grote verbindingen. De centrale ligging ten opzichte van andere grote steden zoals Tilburg, Nijmegen, Dordrecht en Utrecht is logistiek gezien gunstig voor de stad en deze steden zijn gemakkelijk te bereiken. Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om een koerier voor sneltransport in deze stad in te contacteren.

Neem contact op

Een koerier voor uw sneltransport van en naar de hoofdstad van Brabant

Onze chauffeurs kennen de wegen van Brabant als hun broekzak. Dat is ook de reden dat wij regelmatig gevraagd worden om koeriersdiensten uit te voeren in de omgeving van Den Bosch. Of er nu goederen in deze stad opgehaald dienen te worden die elders in Nederland รณf in het buitenland moeten worden afgeleverd; wij verzorgen uw sneltransport graag. U kunt ons ook inschakelen als spoedkoerier als u uw zending snel nodig heeft.

Snel, veilig en exclusief voor u op weg

Onafhankelijk van de bestemming, zoals dedicated transport naar Zweden, of de te vervoeren goederen kunnen onze chauffeurs binnen dertig minuten voor u op weg zijn. We rijden tijdens ons sneltransport altijd exclusief voor u, dus er wordt geen gebruik gemaakt van deellading. Op deze manier worden uw goederen niet alleen zo snel mogelijk van A naar B vervoerd, maar u weet ook zeker dat de spullen veilig vervoerd worden. Onze goedkope koerier haalt de goederen persoonlijk op en geeft ze ook weer persoonlijk af. Daarnaast is het mogelijk dat onze chauffeurs extra diensten leveren als het inpakken van goederen.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Schakel ons in voor koeriersdiensten op maat

Heeft u een koerier voor sneltransport nodig? Wat de situatie ook is, of er haast geboden is en of het gaat om breekbare goederen: we verzorgen altijd een passend vervoersmiddel voor uw zending. Sommige klussen zijn vrij standaard, terwijl andere klussen vragen om een snelle oplossing op maat. Juist daarom bekijken we iedere opdracht apart en maken we graag een offerte voor uw specifieke opdracht. Neem contact met ons op door te bellen naar 013-533 49 33 als u met spoed transport nodig heeft.

DKX B.V.