Dedicated transport naar Zweden

De Kok Xpress

Home | Dedicated transport naar Zweden

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Zoekt u een bedrijf voor het uitvoeren van dedicated transport van en naar Zweden? Het team van De Kok Xpress uit Tilburg staat voor u klaar om u te helpen met exclusief vervoer naar zowel binnenlandse als buitenlandse bestemmingen. Binnen 30 minuten zijn we voor u op weg, zodat uw zending snel op de juiste locatie geleverd wordt.

Neem contact op

Dedicated transport naar Zweden leveren met ons diverse wagenpark

Door de variatie aan auto’s in ons wagenpark, zit er voor uw dedicated transport naar Zweden altijd wel een wagen tussen die geschikt is voor uw zending. Wenst u maar een kleine zending met europallets te vervoeren middels sneltransport naar Zweden? Of wilt u juist een grote lading van laten transporteren? Het is allemaal mogelijk bij DKX.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Vraag een offerte aan voor uw transport

Wanneer u een professionele én goedkope koerier wilt inschakelen voor uw dedicated transport naar Zweden, kunt u zeker bij ons terecht. Wilt u weten wat het kost om uw lading door ons te laten transporteren? Vraag dan online direct een offerte aan. Heeft u nu meteen hulp nodig met een zending naar Scandinavië? Bel ons dan op 013-533 49 33. Op dit nummer zijn wij 24/7 bereikbaar.

DKX B.V.