Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Tilburg

Aan pakketvervoerders is tegenwoordig geen gebrek. Wilt u een doosje met de post versturen, dan heeft u de keus uit een groot aantal aanbieders. Het nadeel van deze standaardverzending is echter dat uw zending altijd wordt gecombineerd met een groot aantal zendingen met als gevolg een behoorlijk risico op kwijtraken of beschadiging tijdens het overladen en bij koeriersbedrijven gebeurt dit niet. Dus, heeft u een koerier Tilburg nodig? De Kok Xpress biedt uitkomst!

Koerier Tilburg

Exclusieve koeriersdienst Tilburg

Zoekt u een koeriersdienst Tilburg? Of kunt u niet meer kiezen uit de koeriersbedrijven Tilburg? DKX is een koerier zoals we die al van vroeger kennen: wij vertrekken zodra u ons belt en rijden rechtstreeks en exclusief voor u, om uw zending van A naar B te brengen. Onze unique selling points zijn daarom ook dat wij snel, betrouwbaar en flexibel zijn.

De koeriersdienst in Tilburg, met de belangrijkste kenmerken:

  • Wij rijden altijd speciaal voor u en zijn dus zeer flexibel.
  • Wij kunnen op elk moment van de dag (of nacht) vertrekken.
  • Wij maken geen tussenstops voor overladen of bijladen.

Koerier Tilburg, ook voor aanvullende diensten

Kiest u voor de koeriersdienst van DKX, dan wordt uw pakket niet standaard bij de voordeur afgegeven. Wij zetten de spullen graag voor u op hun plaats. Meerdere computers afleveren op meerdere verdiepingen van een kantoor? Geen probleem. De computers meteen voor u aansluiten? De lege dozen mee terugnemen? Voor DKX zijn dit soort aanvullende werkzaamheden, eerder regel dan uitzondering. En dat zorgt ervoor dat wij, als koerier Tilburg, ons onderscheiden in vergelijk met andere koeriers. Wij helpen u graag mee met de extra dingen en dat onderscheidt ons van andere koeriersbedrijven Tilburg.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van uitzonderlijk vervoer en delicate transporten.

Binnen 30 minuten op weg

En dat we snel zijn met onze leveringen heeft mede te maken met dat we binnen 30 minuten op de weg zijn. Dankzij ons uitgebreide, moderne wagenpark en een groot aantal chauffeurs die 24/7 stand-by staan, kunnen wij altijd binnen 30 minuten voor u onderweg zijn.

Geïnteresseerd? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten Tilburg.