Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Een koerier uit Tilburg

Heeft u een koerier uit Tilburg nodig? De Kok Xpress biedt uitkomst! Tegenwoordig zijn er heel wat pakketvervoerders. Wilt u een doos met de post versturen? U kiest dan uit een groot aantal aanbieders. Het nadeel van deze standaardverzending is echter dat uw zending altijd wordt gecombineerd met een groot aantal zendingen. Dit geeft een groot risico op het kwijtraken of beschadigen van uw zending tijdens het overladen. Bij exclusieve koeriersbedrijven zoals wij gebeurt dit niet.

Koerier Tilburg

Schakel een koerier in van onze exclusieve koeriersdienst in Tilburg

Zoekt u een koerier uit Tilburg? Wij leveren koeriers zoals we die al van vroeger kennen: wij vertrekken vanuit Tilburg zodra u ons belt en rijden rechtstreeks en exclusief voor u, om uw zending van A naar B te brengen. Wij staan voor snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze belangrijkste kenmerken zijn:

  • Wij rijden altijd speciaal voor u.
  • Wij kunnen op elk moment van de dag (of nacht) vertrekken.
  • Wij maken geen tussenstops voor overladen of bijladen.

Wij verzorgen ook aanvullende diensten

Kiest u voor onze koeriersdienst, dan wordt uw pakket niet standaard bij de voordeur afgegeven. Wij zetten de spullen graag voor u op hun plaats. Wilt u dat we meerdere computers afleveren op meerdere verdiepingen van een kantoor? Dat is geen probleem. Of zou u het fijn vinden als we de computers meteen voor u aansluiten en de lege dozen mee terugnemen? Voor De Kok Xpress zijn dit soort aanvullende werkzaamheden eerder regel dan uitzondering. En dat zorgt ervoor dat wij, als koerier uit Tilburg, ons onderscheiden in vergelijking met andere koeriers. We vervoeren niet alleen binnen Tilburg, maar ook voor sneltransport naar Den Bosch of internationaal transport kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag mee met extra diensten en denken graag met u mee. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van uitzonderlijk vervoer en dedicated transport.

Kies voor ons als uw koerier

We zijn erg snel met onze leveringen, we zijn namelijk altijd binnen dertig minuten voor u onderweg. Ons uitgebreide, moderne wagenpark en onze vele chauffeurs die 24/7 stand-by staan, maken dit mogelijk. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de koeriersdiensten die onze koerier uit Tilburg voor u levert. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen op telefoonnummer 013-533 49 33 of een e-mail te sturen naar info@DKX.nl.