Een koerier uit Breda

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Zoekt u een koerier van of naar Breda voor het versturen van een zending die u liever niet via de post doet? Dit begrijpen wij van De Kok Xpress uit Tilburg zeker. De risico’s die u bij zendingen via de post loopt, zoals de mogelijkheid dat uw zending tussen allerlei andere zendingen kwijtraakt of beschadigd wordt, heeft u bij ons niet. Als u een koerier van ons bedrijf inzet voor uw productlevering, heeft u de zekerheid van een exclusieve zending. We rijden namelijk alleen voor uw goederen en combineren dit niet met een andere zending.

Neem contact op

Onze koerier schakelt direct voor uw exclusieve transport

Ons bedrijf verzorgt regelmatig exclusieve koeriersdiensten van en naar Breda of Tilburg. Onze chauffeurs kennen de regio als hun broekzak en zijn ongeacht de bestemming binnen dertig minuten voor u op weg. Wilt u uw goederen elders in het land op laten halen door onze koerier en laten afleveren in de parel van het zuiden? Geen probleem; een koerier van onze koeriersdienst krijgt direct een route en kan onderweg nog de nodige instructies krijgen. Uw zending wordt op die manier snel opgepikt en afgeleverd op de locatie.

Veilig en snel transport

Omdat wij niet aan deellading doen, maar exclusief rijden voor onze opdrachtgevers garanderen wij een veilige aankomst van uw zending op de eindbestemming. Uw goederen komen niet in een distributiecentrum terecht, maar gaan direct met een koerier van A naar B. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw zending sneller op weg is, maar zo verdwijnt ook het risico op het per ongeluk verwisselen van bestellingen. Onze goedkope koerier weet dus altijd waar de goederen zijn en zal deze wanneer nodig persoonlijk afleveren. Naast veiligheid zorgt dit er ook voor dat wij extreem snel kunnen vervoeren. We zorgen altijd voor dedicated transport.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Vraag een offerte aan voor een koerier

We verzorgen graag uw transport op maat op een goede en veilige manier. Daarom doen wij u graag een passend aanbod dat past bij de goederen die u door ons wilt laten vervoeren. U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen voor een koerier van of naar het zuiden. Is er spoed geboden? Bel dan naar 013-533 49 33.

DKX B.V.