Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Documenten vervoeren met behulp van een koerier

Verstuur uw documenten met behulp van een koerier van De Kok Xpress uit Tilburg voor een vlotte verzending van uw transport. Bij ons is uw tansport van documenten in goede handen. We zorgen ervoor dat uw documenten netjes en compleet aankomen op de eindbestemming. Onze chauffeurs zijn altijd goed geïnformeerd en weten precies waar zij moeten zijn. Al meer dan dertig jaar zijn wij actief in dit werkveld. We transporteren zowel nationaal als internationaal; geen bestemming is voor ons te ver.

Koerier Denemarken

Uw documenten naar het buitenland versturen met een professionele koerier

Onze koeriersdienst rijdt internationaal, dit betekent dat wij naar veel verschillende bestemmingen rijden. Schakel ons in voor transport van allerlei verschillende documenten. Wij zorgen als spoedkoerier dat uw documenten zo snel als mogelijk uw kant uitkomen. Uiteraard zien we erop toe dat dit transport zo veilig mogelijk gebeurt en dat onze koerier persoonlijk uw documenten bij u aflevert. Uw goederen worden rechtstreeks naar uw gewenste bestemming vervoerd.

Laat ons uw documenten vervoeren

Wij verzorgen het transport van uw documenten graag. Wilt u uw documenten transporteren van en naar Breda? Onze koerier is binnen dertig minuten onderweg om uw documenten op te halen. Als u benieuwd bent naar de eventuele kosten, vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@DKX.nl. We komen zo snel mogelijk bij u terug. Als u liever telefonisch iemand spreekt, dan belt u naar 013-533 49 33.

Koerier Luxemburg