Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Tarieven koeriersdienst

De tarieven voor een koerier of voor diverse koeriersdiensten zijn concurrerend in de branche. Voor een snelle en betrouwbare koeriersdienst kiest u voor de uitstekende service van De Kok Xpress. Wij geven u direct een tarief, indien gewenst bevestigd per e-mail.

express koerier

All-in tarieven

De tarieven voor onze koeriersdiensten zijn inclusief eventuele toeslagen, tenzij anders vermeld. Zo komt u bij ons dus nooit voor vervelende verrassingen te staan. Zowel met onze service en tarieven weet u dus precies wat u kunt verwachten.

Meerdere adressen combineren is goedkoper!

Valt uw afleveropdracht te combineren met een ophaalopdracht van uw bedrijf? Heeft u er weleens aan gedacht om meerdere adressen mee te geven aan een koerier? Omdat de koerier exclusief en speciaal voor u rijdt kan dit aanzienlijk schelen in de tarieven van onze koeriersdiensten. We rekenen het voordeel graag voor u uit!

Offerte koeriersdiensten

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten.

“Onze directeur zit vanmiddag in een bespreking in Frankfurt en is zijn paspoort vergeten. Hij moet vanavond in het vliegtuig zitten naar Atlanta. Kunnen jullie dit oplossen?”

Geen probleem, we halen het paspoort thuis op en rijden rechtstreeks naar Frankfurt. Omboeken van de vlucht is dus niet nodig.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.