Express koerier

De Kok Xpress

Home | Sneltransport | Express koerier

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Heeft u met spoed een handtekening nodig of moet er binnen 12 uur in Milaan onderdelen voor uw productieproces worden afgeleverd in uw vestiging? Of moet er juist een pakket worden bezorgd bij uw zakelijke partner in de Randstad? Met onze express koerier zijn al uw zendingen op tijd. Wij zijn 365 dagen per jaar, ieder moment van de dag beschikbaar. Wij vertrekken binnen 30 minuten voor u vanuit Tilburg en rijden zowel nationaal als internationaal voor uw express verzending.

Neem contact op

Express verzending

Van een belangrijk document waar een handtekening onder geplaatst dient te worden tot een express verzending van 25 ton, alles is bij ons mogelijk. Door ons uitgebreide en milieubewuste wagenpark kunnen wij aan iedere zending voldoen als express koerier. Ons wagenpark varieert van een Fiat Doblo met een vermogen van twee pallets tot een trailer met een vermogen van 33 pallets, zo kunnen wij altijd aan de slag met uw express verzending.

Express koerier

Als express koerier vervoeren wij vanalles voor onze klanten, niets is ons te gek en we zetten graag een stapje extra voor u. Dient uw kunst vervoerd te worden naar de locatie waar u uw nieuwe collectie tentoonstelt? Wij vervoeren deze met alle zorg voor u en indien gewenst helpen wij ook bij het klaarmaken van uw tentoonstelling. Wij zijn meer dan een express koerier, wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd op locatie is en indien gewenst helpen wij graag mee met aanvullende werkzaamheden om uw zending helemaal goed op zijn plek te krijgen. Wij draaien onze hand niet om voor een express verzending op de dertigste verdieping, bij de douane of om te helpen om de beursstand voor u klaar te zetten. Maar ook bijvoorbeeld etiketten die nodig zijn in de food industrie en opraken zijn wij meteen onderweg.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Express vervoer

Met onze express vervoer zijn we binnen 30 minuten voor u onderweg vanuit Tilburg en vervoeren uw verzending overal mee naar toe, als is dit binnen Nederland of naar Polen of Zwitserland; voor al het express vervoer nationaal en internationaal kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u met onze express vervoer genieten van onze transparante manier van werken. Als er een document getekend moet worden, dan wordt er meteen online een fotokopie aan uw order toegevoegd, zo heeft u hier direct een bewijs van en heeft u deze meteen digitaal. Daarnaast kunt u door deze manier van werken ook meteen zien waar uw express verzending is, hoe laat deze is afgeleverd en wie hiervoor heeft getekend.

DKX B.V.