Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Roosendaal

Roosendaal vervult een belangrijke en internationale logistieke functie dankzij de ligging van de stad. Het station van Roosendaal is het laatste station voor de Belgische grens en verbindingen met diverse belangrijke steden maken van de stad een echt knooppunt. Dit maakt dat er in de regio veel gebeurt op logistiek gebied en dat er geregeld spoedklussen kunnen ontstaan. Dat is exact de reden dat onze koeriers vaak worden gevraagd om hun koeriersdiensten in te zetten in de regio Roosendaal.

Koerier Roosendaal

Koerier van en naar Roosendaal

Onze koeriers kennen de wegen van Brabant zo goed als hun eigen broekzak. Bestellingen van en naar Waalwijk brengen is dan ook geen probleem voor ze. Het maakt niet uit of de zendingen elders in Noord-Brabant afgeleverd moeten worden of ergens anders in het land. Ook internationale ritten zijn geen probleem. Dreigt uw bedrijf zonder grondstoffen te zitten en zijn die per direct nodig of moet er vanuit Roosendaal een zending worden verstuurd? DKX gaat daar waar uw zending heen moet.

Uw zending snel en exclusief vervoeren?

Onze koeriers rijden exclusief voor u van A naar B, of van en naar Roosendaal. Exclusief betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van deellading en zonder tussendoor te stoppen. Uw goederen zijn dus de enige goederen in ons voertuig. Exclusief betekent ook dat onze chauffeurs persoonlijk de goederen ophalen en afgeven waardoor uw goederen dus niet in een magazijn of sorteercentrum terechtkomen. Bovendien kunnen we binnen 30 minuten voor u op weg zijn. Kortom wat u ook wilt vervoeren van of naar Roosendaal, of dat over een week pas nodig is, of liever gisteren al, wij leveren flexibele koeriersdiensten waarbij dit allemaal mogelijk is.

Offerte koerier Roosendaal

Omdat wij exclusieve koeriersdiensten leveren en we flexibiliteit hoog in het vaandel hebben, doen we natuurlijk altijd een maatwerk aanbod als het gaat om onze koerierdienst. U kunt daarom eenvoudig een offerte aanvragen via onderstaande knop. Is er haast bij uw zending van of naar Roosendaal?

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?

Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.