Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Polen

Een pakketje naar het buitenland brengen en uren lang over de snelweg rijden, klinkt voor sommige misschien als een leuk uitje. Het kost echter veel tijd en als u druk bent, besteedt u die tijd liever aan belangrijkere zaken. DKX rijdt exclusief voor u naar verschillende landen in Europa, zoals Polen, om bijvoorbeeld belangrijke documenten of beursmateriaal naar de gewenste bestemming te brengen.

Koerier Polen

Werkwijze koerier Polen

De koeriers van DKX rijden exclusief voor u naar zowel nationale als internationale bestemmingen om uw zendingen op te halen of weg te brengen. Moet er met spoed een belangrijk document weggebracht worden naar een zakenrelatie in Warschau of moet er in Krakau een pakketje opgehaald worden met vertrouwelijke inhoud? Laat het aan DKX over, wij zijn namelijk binnen 30 minuten onderweg naar de gewenste bestemming.

Exclusief, snel en betrouwbaar

Bij DKX maken we geen gebruik van deeltransport, het grote voordeel hiervan is dat we altijd exclusief voor u de weg op gaan. Hierdoor is uw zending altijd razendsnel op de juiste bestemming en is de kans op beschadiging en wegraking miniem.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wilt weten hoe ver onze koeriers zijn. Met ons moderne Track & Trace volgsysteem kunt u gemakkelijk zien waar wij ons bevinden en belangrijker, hoe dicht wij bij de eindbestemming zijn.

Prijsopgave voor koerierdienst Polen

De prijzen voor onze koerierdiensten van en naar Polen zijn afhankelijk van uw wensen. Laat het ons weten waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn, dan brengen wij dit direct in kaart met een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

“Na het lossen moeten de computers worden uitgepakt en in diverse kantoren worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee.