Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier België nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier om een zending van of naar België te verzorgen? Geen probleem. Een koerier van DKX gaat na uw opdracht speciaal voor u de weg op. Of het nu gaat om een nationale of een internationale zending, onze koeriers rijden altijd exclusief voor u. We zorgen er altijd voor dat een koerier binnen 30 minuten voor u onderweg is naar België.

Koerier Zwitserland

Snel, flexibel en betrouwbaar

Omdat wij speciaal voor u rijden zijn wij zeer snel op de plaats van bestemming, overal in België waar u wenst. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om beschadiging of wegraking van uw zending, omdat wij geen opdrachten van verschillende opdrachtgevers combineren. Uiteraard zijn uw goederen ook verzekerd volgende de AVC / CMR transportvoorwaarden.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen voor uw zending van of naar België of een spoedzending die naar België moeten? Wilt u bijvoorbeeld extra grote zendingen of gevaarlijke stoffen laten vervoeren of wilt u de zending afgeleverd hebben op de 10e verdieping? Dat is geen enkel probleem. Bij DKX bepaalt u helemaal zelf wat u van onze koerier België verwacht. Zo kan onze koerier bijvoorbeeld ook helpen bij het opbouwen van een stand die hij zojuist heeft afgeleverd en zijn er andere mogelijkheden.

Koerier België

Dreigt het productieproces stil te vallen omdat belangrijke producten in België zijn en niet in Nederland? Moet er met spoed een pakket naar België worden gebracht? Dit alles is geen probleem voor onze koeriers. Wij rijden graag voor u naar België en kunnen ook een retourzending meenemen. Dit mag ook in een andere Belgische plaats zijn dan waar we iets moeten afleveren. En bent u benieuwd waar de koerier zich bevindt en of hij al bijna op de plaats van bestemming is? Dan kunt u ons simpel volgen met het Track & Trace volgsysteem.

Prijsopgave voor koeriersdienst België

De tarieven voor sneltransport van of naar België zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons vrijblijvend waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u vandaag nog van ons een offerte op maat voor koeriersdienst België.