Koerier Waalwijk

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Waalwijk was van oudsher een stad die bekend stond om de nijverheid in schoenen en leder. Hierdoor werd ook scheepsvaart belangrijk in de stad. Tegenwoordig zijn bijna alle schoenen schoenenbedrijven verdwenen en ook het treinstation is niet meer in de stad te vinden. Vandaar dat koerierdiensten de ideale oplossing zijn voor zendingen van en naar Waalwijk.

Neem contact op

Koerier Waalwijk: koeriersdiensten op maat

De Kok Xpress verricht koeriersdiensten waar u maar wenst. Vaak gaan onze chauffeurs op weg naar verre bestemmingen binnen Europa of ze verzorgen snelle koeriersdiensten binnen de eigen landsgrenzen. Maar ook binnen de eigen regio verzorgen wij ook met regelmaat verschillende transporten. Zo verzorgen wij vaak exclusieve koeriersdiensten van en naar Waalwijk. Uw goederen kunnen elders in het land, of zelfs in het buitenland, opgehaald worden en vervolgens in Waalwijk afgeleverd worden. Maar andersom kan natuurlijk ook; uw goederen worden opgehaald in Waalwijk waarna ze naar een locatie elders worden vervoerd. Wij zorgen altijd voor een passende vervoersoplossing.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Snelle en veilige koeriersdiensten

Wij verzorgen vervoersoplossingen die voldoen aan de specifieke vraag. Gaat het bijvoorbeeld om hele delicate goederen? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing waarbij uw goederen optimaal beschermd zijn en met uiterste zorgvuldigheid worden behandeld. Gaat het om waardevolle goederen? Onze wagens kunnen verzegeld worden en tegelijkertijd met track & trace gevolgd worden. Omdat uw lading niet gecombineerd wordt met de lading van andere bedrijven kunnen wij bovendien (binnen de grenzen van de wet) zeer snelle transporten verzorgen. Wij brengen uw goederen dus met zorg van en naar Waalwijk.

DKX B.V.