Koerier Zwitserland

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Internationaal transport | Koerier Zwitserland

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u met spoed opzoek naar een koerier die uw zending naar of van Zwitserland kan vervoeren? Bij De Kok Xpress helpen wij u graag. Zelf op pad gaan is natuurlijk een mogelijkheid, maar daar verliest u veel kostbare tijd mee. Met bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van bijzondere transporten en spoedzendingen naar binnen- en buitenland, is DKX een uitstekende keus. Met onze koerierdienst staan wij bekend om onze exclusiviteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Neem contact op

Koerier Zwitserland, ook voor aanvullende diensten

Omdat wij exclusief voor u rijden, zijn wij een betrouwbare partij voor uw zendingen. Wij hebben geen overladingen en tussenstops, hierdoor komt uw zending altijd snel aan op de juiste bestemming. Maar wij zijn ook snel in onze vertrektijden, wij zorgen er namelijk voor dat we binnen 30 minuten op de weg zitten om uw zending te leveren.

Maar naast het verzenden van pakketjes, belangrijke documenten of beursmateriaal, gaan wij nog een stapje verder. Mocht het nodig zijn, dan zijn wij niet te beroerd om bijvoorbeeld uw meubilair te monteren of te helpen bij kleinschalige verhuizingen. Ook het meenemen van retourzendingen is geen enkel probleem. Heeft u bijvoorbeeld een zending die naar Bern moet, maar ook een pakketje dat vanuit Bern naar Zürich moet? Geen probleem, dat is bij ons eerder regel dan uitzondering.

 

Zwitserland koerier

Bent u nog nieuwsgierig waar onze koeriers zich ergens bevinden? U kunt ons gemakkelijk volgen met het Track & Trace systeem. Zo ziet u in een oogopslag hoe dicht wij bij de eindbestemming zijn. Voor een snelle, betrouwbare en exclusieve koerier, kiest u voor DKX.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

“Na het lossen moeten de computers worden uitgepakt en in diverse kantoren worden geplaatst. Is dit mogelijk?” 

Natuurlijk. Wij staan bekend om de extra service die wij bieden. Onze chauffeur helpt graag mee. 

DKX B.V.