Koerier Ierland

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Moet er met spoed materialen of belangrijke documenten vervoerd worden naar Ierland? Of juist van Ierland terug naar Nederland? Dan kunt u natuurlijk zelf op en neer gaan rijden, maar waarschijnlijk kunt u uw kostbare tijd wel aan belangrijkere zaken besteden. Bij DKX rijden wij exclusief voor u naar de juiste bestemming. Onze koeriers rijden namelijk speciaal voor u van A naar B, of dit nu naar Nederland, Ierland of een andere Europese bestemming is. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en wij stappen binnen 30 minuten voor u in de auto.

Neem contact op

Koerier Ierland

DKX is een betrouwbare partij als het om transport gaat. Wij rijden namelijk rechtstreeks en exclusief voor u naar de gewenste bestemming. Daarnaast zijn wij snel en wordt uw zending snel afgeleverd, doordat wij geen overladingen en tussenstops hebben. Wat ons uniek maakt, is dat wij ook aanvullende diensten voor u kunnen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van meubilair of hulp bij kleinschalige verhuizingen. Heeft u een vestiging in Dublin en komt u grondstoffen te kort? Wij zorgen ervoor dat deze op tijd bij uw Ierse vestiging aankomt.

 

Ook voor aanvullende diensten

Het is voor ons ook geen enkel probleem als we een retourzending mee moeten nemen. Wanneer wij met spoed naar Ierland moeten om iets af te leveren en u wilt vervolgens dat we ook iets retour meenemen vanuit een andere Ierse stad, dan is dat geen enkel probleem. Bent u nieuwsgierig naar waar onze koeriers zich bevinden? Dan kunt u ons simpel volgen met het moderne Track & Trace volgsysteem. Daarmee ziet u hoe ver onze koeriers zijn en belangrijker nog, hoe dicht we bij de eindbestemming zijn. Voor een snelle en betrouwbare service kiest u dus voor DKX.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

“Wij hebben 300 schoenendisplays die binnen 14 dagen uitgeleverd moeten worden in zowel Nederland als Ierland op 125 locaties. De chauffeur moet hierbij de displays monteren, plaatsen en voorzien van 4 modelschoenen. Kan dit?”

Natuurlijk. Als wij vandaag de adressen ontvangen kunnen wij een exacte planning overleggen, inclusief het prijskaartje.

DKX B.V.