Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Over De Kok Xpress

Het team van DKX, voorheen Hinlogics, heeft al bijna 30 jaar ervaring in het uitvoeren van nationale en internationale transporten, met een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark en een groot aantal chauffeurs die dag en nacht stand-by staan kunnen wij altijd direct voor u op weg om zendingen van A naar B te brengen.

Extra service

Wat DKX als koerier uniek maakt is de extra service die wij bieden. Hulp bij het laden, uw zending op de plaats neerzetten die u aanwijst, een nieuwe zending mee terugnemen: voor DKX is het de gewoonste zaak van de wereld.

Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het inrichten van (winkel)displays. Ook andere vraagstukken die een relatie met transport hebben zijn bespreekbaar.

Specialistisch en uitzonderlijk vervoer

DKX heeft klanten in uiteenlopende branches. Met name klanten die specialistische of delicate materialen willen vervoeren, weten ons te vinden. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld dagelijks transporten van delicate aandrijfassen, kostbare of breekbare materialen, privacygevoelige materialen, medische apparatuur en gevaarlijke stoffen.

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.

Klaar voor de toekomst

Een modern wagenpark dat voldoet aan de laatste milieueisen, een Track & Trace autovolgsysteem met de nieuwste digitale technieken en de juiste certificeringen maken van DKX een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.