Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Dedicated transport

Dedicated transport, ook wel bekend als toegewijd transport of full service transport (fst transport) staat voor transport met net dat extra stukje service. Dat is waar wij bij DKX voor staan. Wij leveren niet zomaar uw zending af op locatie, wij gaan voor de beleving voor uw klant. En daarbij willen wij u compleet ontzorgen, zo staan we voor u klaar voor uw productverzending tot op detail van plaats van bestemming, in kantoor of op fabriek of het vervoeren van een plant van een raffinaderij; ons gaat niets te ver.

Dedicated transport

Dedicated transport

Bij onze dedicated transporten vervoeren wij alleen uw zending en de laadruimte wordt niet gedeeld met andere zendingen van andere opdrachtgevers. Kortom, alles is mogelijk met onze dedicated transport en wij willen u graag ontzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw wens aan ons voor en wij gaan over tot uitvoering om uw eisten te waarborgen.

Toegewijd transport

Toegewijd transport heeft verschillende voordelen, zo kunnen we met ons uitgebreide wagenpark de juiste wagen op maat voor uw zending inzetten. Ook is het voor sommige bedrijven financieel niet aantrekkelijk om zelf een wagenpark te hebben of missen bepaalde grote wagens. Met ons toegewijd transport heeft u hier geen omkijken naar. Daarnaast staat flexibiliteit bij ons centraal, wij zijn al binnen 30 minuten vanuit Tilburg voor u onderweg naar het laadadres. Dankzij onze dedicated transport kan deze ook op ieder tijdstip van de dag, iedere dag in de week ingezet worden, 365 dagen van het jaar ingezet worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw zending op tijd afgeleverd wordt.

FST transport

Onze chauffeurs zijn zowel in dienst van DKX, maar ook van u als u gebruik maakt van onze FST transport. Samen met u komen we tot een passende oplossing, waarbij we uw zending op tijd afleveren en we zetten graag een stapje extra voor u. Zo kregen we de vraag of we in de begin van de ochtend de vraag of we een vracht met kunststof delen konden vervoeren. De leverancier van onze klant had al diverse malen beloofd te leveren, maar hield zich hier niet aan. Onze klant liep tegen een deadline aan om de producten te bewerken en op zijn beurt weer aan zijn klanten te leveren. Wij hebben samen met onze klant een plan opgesteld om de zending zo snel mogelijk binnen de gestelde limieten binnen te krijgen. In de ochtend gebeld en aan het einde van de dag waren de delen in huis, de volgende dag bewerken en meteen weer verzenden. Dankzij onze snelle schakeling en samenwerking heeft de klant de deadline gehaald.

Transport DKX toegewijd transport

Neem contact op voor uw dedicated transport en we zorgen er samen voor dat we de deadline halen.