Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Dedicated transport

Dedicated transport, ook wel bekend als toegewijd transport of full service-transport (fst-transport), staat voor transport met nét dat extra stukje service in eigen land of het buitenland. Dat is waar wij bij De Kok Xpress uit Tilburg voor staan. Wij leveren niet zomaar uw zending af op locatie,wij gaan voor de beleving voor uw klant. Hierbij ontzorgen wij u met ons internationaal, dedicated transport tot in de kleinste details. Niets gaat ons te ver!

Dedicated transport

Dedicated transport voor binnen- en buitenland

Internationaal, dedicated transport heeft verschillende voordelen. In ons uitgebreide wagenpark vinden we voor iedere zending de juiste wagen op maat. Is het voor uw bedrijf financieel niet aantrekkelijk om zelf een wagenpark te hebben of mist u bepaalde grote wagens? Dankzij ons dedicated transport naar binnen- en buitenland wordt uw zending toch geleverd. Flexibiliteit staat bij ons centraal. Wij zijn al binnen dertig minuten vanuit Tilburg voor u onderweg. Ons internationaal, dedicated transport kan ieder tijdstip van de dag en iedere dag in het jaar ingezet worden voor vervoer naar binnen- en buitenland. Ons bedrijf is gevestigd in Brabant, maar we zijn ook internationaal actief als koeriersdienst.

FST-transport

Onze chauffeurs uit Brabant zijn zowel in dienst van De Kok Xpress, maar ook van u als u gebruik maakt van onze FST-transport. Samen met u komen wij tot een passende oplossing, waarbij we uw zending op tijd afleveren. We zetten voor u graag dat stapje extra. Een voorbeeld van onze snelle schakeling en samenwerking leest u hieronder.

Zo kregen we in de begin van de ochtend de vraag of we een vracht met kunststofdelen konden vervoeren. De leverancier van onze klant had al diverse malen beloofd te leveren, maar hij hield zich hier niet aan. Onze klant liep tegen een deadline aan om de producten te bewerken en op zijn beurt weer aan zijn klanten te leveren. Wij hebben samen met onze klant een plan opgesteld om de zending zo snel mogelijk binnen de gestelde limieten binnen te krijgen. In de ochtend werden we gebeld, aan het eind van de dag waren de delen in huis. Zo kon onze klant op tijd bewerken en meteen weer verzenden.

Transport DKX toegewijd transport

Neem contact met ons op

Als u ons inschakelt voor dedicated transport vervoeren we enkel uw lading naar een bestemming in Nederland of het buitenland. De laadruimte wordt niet gedeeld met andere zendingen van andere opdrachtgevers. Alles is mogelijk met ons internationaal dedicated transport en wij willen u graag ontzorgen. Vertel ons uw wensen en wij helpen u met het uitvoeren ervan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door te bellen naar 013-533 49 33 of een e-mail te sturen naar info@DKX.nl. Het is ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen.