Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Regionaal transport

De Kok Xpress verzorgt koeriersdiensten op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Of we nu heel Europa door rijden of een belangrijk pakketje van Den Bosch naar Eindhoven brengen: wij rijden speciaal voor u en zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Alleen voor u

Wij combineren uw opdracht nooit met opdrachten van andere klanten, hierdoor loopt u geen risico dat uw spullen beschadigen of zendingen vertraagd worden door allerlei tussenstops. Wij vervoeren uw zending met veel zorg, of het nu om een envelop of om meerdere pallets gaat. Daarnaast kunt u uw opdracht volgen via ons online systeem. Zo bent u overal van op de hoogte.

Transport DKX toegewijd transport

Snelle levering

Onze koerier is binnen 30 minuten onderweg en vooral regionale ritten is uw zending erg snel afgeleverd. Dankzij ons online systeem is het ook mogelijk om uw regionale transport te volgen en indien u bijvoorbeeld documenten nodig heeft die ondertekend moeten worden zullen deze ook meteen online staan. Zo loopt uw proces geen vertraging op en kunt u snel verder met uw werkzaamheden zonder gestoord te worden.

Koeriersdiensten binnen Brabant

Wij zijn gevestigd in Tilburg en vertrekken vanaf hier naar elke mogelijke locatie in Nederland of buitenland. Als Brabantse koerier bestaat een groot deel van onze opdrachten uit regionale ritten. Het gaat dan om koeriersdiensten van en naar plaatsen als EindhovenBredaDen BoschWaalwijk en Roosendaal. Dreigt uw productie stil te vallen doordat u een aantal grondstoffen mist of moet er even snel iets opgehaald worden op de andere vestiging maar kunt u even niemand missen? DKX staat voor u klaar.

Offerte regionaal sneltransport

Kunnen wij u van dienst zijn? Vraag nu een vrijblijvende prijsopgave aan voor regionaal sneltransport. Mocht de zending nu niet regionaal zijn, maar nationaal of internationaal dan is dit uiteraard ook geen probleem.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.