Een koerier in Brabant

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u op zoek naar een koerier voor sneltransport van een spoedzending van of naar Brabant? De Kok Xpress is gevestigd in Tilburg en kan binnen dertig minuten voor u onderweg zijn. Moeten wij een zending voor u ophalen of juist een zending wegbrengen? Dat is geen probleem voor ons! Wij begrijpen dat u uw kostbare tijd wel beter kunt besteden dan zelf de weg op te gaan. Door onze exclusiviteit, betrouwbaarheid en snelheid kunt u uw transport het beste uitbesteden aan ons koeriersbedrijf uit Brabant.

Neem contact op

Uw koerier voor sneltransport van en naar de Brabantse provincie

Ons koeriersbedrijf opereert in Brabant, in de rest van Nederland én in het buitenland. Of u nu een zending heeft die van Tilburg met een koerier naar Breda moet, of juist naar Rome: wij zorgen ervoor dat uw zending snel op de plaats van bestemming is. U ziet met behulp van ons track-en-trace-volgsysteem precies waar wij zijn en hoe ver we nog moeten rijden naar uw eindbestemming. Als u besluit tot het uitbesteden van uw transport aan een koerier van ons koeriersbedrijf, zorgen wij ervoor dat uw zending met sneltransport netjes en op tijd aankomt.

Uitzonderlijk vervoer

Wij rijden altijd exclusief voor u; we combineren uw sneltransport nooit met leveringen van andere klanten. Uw zendingen komen dan ook niet terecht in een distributienetwerk. Een koerier van ons koeriersbedrijf is daarom de snelste en meest betrouwbare manier om uw express-transport op tijd te laten bezorgen. Gaat het om een uitzonderlijke lading zoals privacygevoelige documenten of speciale stoffen? Ook dan kunt u uw transport aan ons uitbesteden. Wij zijn uiterst ervaren in het zorgvuldig behandelen van uitzonderlijk vervoer.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Uw transport uitbesteden aan ervaren chauffeurs

Aangezien wij in Tilburg zijn gevestigd kunnen wij razendsnel op elke Brabantse locatie zijn. Zo rijden wij met ons sneltransport bijvoorbeeld vaak van en naar Eindhoven, Breda, Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal. Uiteraard hoeft de koerier niet altijd te laden in deze provincie. Als u uw transport gaat uitbesteden aan ons koeriersbedrijf, haalt onze koerier uw goederen voor transport naar Zweden op vrijwel elke locatie in Europa op.

Neem contact met ons op voor meer informatie

De tarieven voor sneltransport zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waarnaar u op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave voor een passende transportoplossing. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met spoed naar 013-533 49 33. Kies voor het uitbesteden van uw transport aan ons koeriersbedrijf voor een zorgeloze transportoplossing.

DKX B.V.