Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Nationaal transport

Snel, exclusief en betrouwbaar. Dat is waar De Kok Xpress voor staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar om met uw opdracht aan de slag te gaan. Heeft u een belangrijk document wat u niet toevertrouwt aan de normale post of heeft u met spoed beursmateriaal nodig op een locatie aan de andere kant van het land? Wat het ook is, de koeriers van DKX kunnen al binnen een half uur na uw opdracht de weg op gaan.

Snel van A naar B

Wij streven ernaar om uw zending zo snel mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Onze koeriers gaan altijd exclusief voor u de weg op waardoor uw zending extra snel kan worden afgeleverd. Bovendien is er ook geen mogelijkheid dat uw zending kwijtraakt of beschadigingen oploopt op een distributiecentrum. Via ons digitale voertuigvolgsysteem volgt u de koerier gemakkelijk. Zo weet u altijd zeker dat uw zending op tijd wordt afgeleverd.

Specifieke wensen

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw nationale sneltransport zending op tijd op de afleverlocatie aankomt, maar ook op het gebied van service steken wij boven de andere koeriers uit. Wij houden onze klanten graag tevreden door aan alle specifieke transportwensen te voldoen. Of het nu gaat om helpen met de spullen op de juiste plek te zetten of een belangrijk document persoonlijk afleveren op de 8e verdieping; DKX doet het graag voor u!

Offerte op maat koerier nationaal

Elke dienst op het gebied van nationaal sneltransport is anders, zo hangt het er vanaf waar uw opdracht heen moet en welke wagen we uit ons wagenpark in moeten zetten. Bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang binnen 1 werkdag uw offerte op maat.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.