Koerier Waddeneilanden

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Koerier Waddeneilanden

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

De Kok Xpress verzorgt exclusieve koeriersdiensten in binnen- en buitenland. Wij zien elke bestemming als een nieuwe uitdaging en hebben tegelijkertijd veel ervaring met speciale bestemmingen. Zo rijden wij bijvoorbeeld regelmatig naar de Waddeneilanden.

Neem contact op

Koerier Waddeneilanden

Heeft u een zending die snel op Texel, Vlieland, Ameland of één van de andere Waddeneilanden moet zijn of daar opgehaald dient te worden? Binnen een paar uur hebben wij dit voor u geregeld. Vrijwel alles brengen wij voor u naar de overkant van het water en alles wordt met veel zorg vervoerd. Maar ook in speciaal vervoer zijn wij gespecialiseerd, denk hierbij aan het vervoeren van kunstwerken of verhuizingen van meubels. Maar wij helpen ook graag bij het op- en/of afbouwen van een stand op de beurs. Wij vervoeren dus niet alleen uw zending, maar zetten net dat stapje extra.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Rechtstreeks en exclusief

Onze koerier kan binnen 30 minuten na het ontvangen van uw opdracht voor u onderweg zijn. Wij rijden rechtstreeks en exclusief voor u. Zo weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt. Voor een snelle en betrouwbare koeriersdienst bent u bij DKX dus aan het juiste adres.

DKX B.V.