Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Koerier Waddeneilanden

De Kok Xpress verzorgt exclusieve koeriersdiensten in binnen- en buitenland. Wij zien elke bestemming als een nieuwe uitdaging en hebben tegelijkertijd veel ervaring met speciale bestemmingen. Zo rijden wij bijvoorbeeld regelmatig naar de Waddeneilanden.

Koerier Waddeneilanden

Heeft u een zending die snel op Texel, Vlieland, Ameland of één van de andere Waddeneilanden moet zijn of daar opgehaald dient te worden? Binnen een paar uur hebben wij dit voor u geregeld. Vrijwel alles brengen wij voor u naar de overkant van het water en alles wordt met veel zorg vervoerd. Maar ook in speciaal vervoer zijn wij gespecialiseerd, denk hierbij aan het vervoeren van kunstwerken of verhuizingen van meubels. Maar wij helpen ook graag bij het op- en/of afbouwen van een stand op de beurs. Wij vervoeren dus niet alleen uw zending, maar zetten net dat stapje extra.

koeriersdienst Engeland

Rechtstreeks en exclusief

Onze koerier kan binnen 30 minuten na het ontvangen van uw opdracht voor u onderweg zijn. Wij rijden rechtstreeks en exclusief voor u. Zo weet u zeker dat uw zending zo snel mogelijk en onbeschadigd op de plaats van bestemming komt. Voor een snelle en betrouwbare koeriersdienst bent u bij DKX dus aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Op basis van wat u wilt transporten naar de Waddeneilanden en welke wagen wij uit ons wagenpark moeten gebruiken hiervoor kunnen wij u een vrijblijvende en passende prijsopgave aanbieden.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.