Koerier Oostenrijk

De Kok Xpress

Home | Bestemmingen | Internationaal transport | Koerier Oostenrijk

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Koerier Oostenrijk nodig? Voor zowel nationale als voor internationale koeriersdiensten bent u bij DKX aan het juiste adres. Moet u opeens een belangrijk document of product versturen naar een klant in Oostenrijk? Liever gisteren nog dan vandaag? DKX kan binnen 30 minuten voor u op weg zijn, exclusief voor u van A naar B zonder tussendoor overladen. Zo bent er ervan verzekerd dat uw spullen snel en veilig op locatie aankomen.

Neem contact op

Flexibele koerier Oostenrijk

DKX is zeer flexibel in haar koeriersdiensten. Of het nu een grote lading of een paar belangrijke documenten betreft, wij verzorgen exclusief voor u veilig en betrouwbaar sneltransport Oostenrijk. Of we nu iets voor u moeten wegbrengen of iets voor u moeten ophalen, onze koeriers staan altijd direct voor u klaar. Ook voor het verzenden van delicate goederen zijn wij u graag van dienst met een extra zorgvuldige leveringsmethoden. Daarnaast kunt u de koerier Oostenrijk tijdens zijn rit volgen, zodat u precies weet wanneer uw pakket wordt bezorgd.

 

Spoedtransport Oostenrijk

Onze koeriers zijn al binnen 30 minuten voor u onderweg en kunnen binnen 13 uur in hartje Wenen staan. Zo kunnen wij met onze spoedtransport dezelfde dag uw levering in Oostenrijk hebben. Dreigt de productie stil te vallen en heeft u per direct goederen nodig vanuit Nederland naar Oostenrijk? Maak gebruik van onze spoedstransport Oostenrijk en voor u het weet is uw productieproces weer op gang. Wilt u graag tijdens de spoedtransport Oostenrijk goederen mee terug laten nemen? Ook dat is geen probleem.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

“Onze producten moeten naar verschillende locaties binnen Oostenrijk, en er moeten ook materialen mee teruggenomen worden, is dat mogelijk?”

Natuurlijk, zowel het brengen als het ophalen van goederen is mogelijk. Bovendien maken wij, in overleg met u, de meest efficiënte planning. Zo verloopt het transport veilig en snel, voor een voordelige prijs. 

DKX B.V.