Koerier Luxemburg nodig?

De Kok Xpress

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare koerier die met spoed uw zending van of naar Luxemburg kan verzorgen? Heeft u bijvoorbeeld een pakket dat vanavond nog in Luxemburg moet zijn? DKX is, met bijna dertig jaar ervaring in het verzorgen van spoedzendingen door heel Europa, een uitstekende keus. Afhankelijk van waar we in Luxemburg moeten staan en vanaf waar uw zending opgehaald moet worden, kunnen wij binnen 4 uur in Luxemburg staan.

Neem contact op

Uitstekende service

Onze service staat bekend om de exclusiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten stapt er een koerier in de auto om uw zending op te halen/en of af te leveren, zowel nationaal als internationaal. Wij rijden altijd exclusief en dus rechtstreeks voor u zodat u geen hinder ondervindt van overladingen en tussenstops. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, zoals hulp bij de montage op het afleveradres of het meenemen van een retourzending. Niets is te gek voor ons.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Koeriersdienst Luxemburg

In overleg zouden wij bijvoorbeeld ook op de terugweg of heenweg een zending ophalen in de buurlanden van Luxemburg: België, Duitsland en/of Frankrijk. Afhankelijk van de zending kunnen wij een brief, pakket, schilderij, goederen of grondstoffen tot pallets vervoeren naar de gewenste bestemming. Dit kan met onze Fiat Doblo waar 2 europallets in passen tot aan onze DAF CF waar 18 europallets inpassen. Ook houden wij uiteraard rekening met de regels van de omliggende landen met betrekking van de tijden tot bijvoorbeeld het rijverbod vanuit België en Duitsland richting Frankrijk en Duitsland. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om online uw zending te volgen, zo weet u wanneer deze aan gaat komen, wanneer deze is afgeleverd en wie de zending heeft getekend.

DKX B.V.