Transport naar Zweden

De Kok Xpress

Home | Transport naar Zweden

Rechtstreeks en exclusief vervoer

Uw opdracht wordt exclusief voor u, zo snel als mogelijk, van laadadres naar losadres gebracht.

}

24/7 bereikbaar

Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten? Dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing. Binnen 30 minuten onderweg!

Zorg voor aanvullende werkzaamheden

Service staat voor ons bovenaan. Wij leveren graag dat stukje extra voor u. Denk hierbij aan het kleine projectmatige verhuizingen, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en het ophalen van veilingitems.

Wilt u graag een pakketje verzenden als transport naar Zweden? Of dreigt uw productieproces stil te vallen? Schakel dan een van de koeriers van De Kok Xpress uit Tilburg in. Spoed is namelijk waar wij goed in zijn. Wij kunnen al binnen veertien uur met uw transport in Zweden zijn. Onze koeriers vertrekken namelijk binnen 30 minuten om uw zending af te leveren, op te halen of beide.

Neem contact op

Onze koeriers vervoeren enkel uw goederen op transport naar Zweden

Onze koeriers rijden 24/7 voor zowel nationale als internationale zendingen. Als u een koerier naar Scandinavië nodig heeft, dan vervoert onze koerier enkel uw zending middels dedicated transport naar Zweden: wij rijden exclusief voor u. Wij combineren geen zendingen, zo is uw transport razendsnel op de plaats van bestemming en is de kans op beschadiging of het kwijtraken van uw zending nihil. Als u voor DKX kiest, kiest u voor een snelle en betrouwbare service en express-levering naar Zweden.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op

Neem contact op

Uw transport naar Scandinavië volgen

Als u snel spullen nodig heeft, dan is het van belang dat u kunt rekenen op een koerier die alle afspraken voor transport naar Zweden nakomt. Binnen een halfuur zijn we onderweg en dankzij ons track-en-trace-systeem weet u ten alle tijden waar uw zending is en of de koerier al op de plek van bestemming is. Daarnaast is voor transport naar Zweden alleen een CMR-vrachtbrief voldoende, omdat het onderdeel is van Europa. Wij zijn voorzien van alle benodigde documentatie, kennen de regelgeving en beschikken over een transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Regel met ons een prijsopgave voor uw transport

De tarieven voor transport van of naar Zweden zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave van onze internationale koeriersdienst. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 013-533 49 33 als u snel hulp nodig heeft. Na uw telefoontje kan uw zending al onderweg zijn.

DKX B.V.