Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Spoedkoerier

Heeft u een spoedkoerier nodig voor het vervoeren van uw zending naar een nationaal of internationaal adres? Dan helpen we u bij De Kok Xpress uit Tilburg graag met uw transport. Onze spoedkoerier vertrekt zo snel mogelijk na het ontvangen van uw opdracht. Exclusiviteit staat centraal tijdens onze diensten: wij rijden enkel en alleen voor u rechtstreeks van A naar B. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, zoals het ophalen van een zending op de 35e verdieping of een retourzending meenemen, kunt u bij ons terecht. Niets is ons te gek. Snelle en betrouwbare spoedlevering is bij ons gegarandeerd. En wanneer we zeggen dat we zo snel mogelijk de weg op zijn, dan menen we dat! Een spoedkoerier voor internationaal vervoer is binnen dertig minuten op de weg.

Spoedkoerier nodig koerier spoed

De voordelen van een spoedkoerier op internationaal gebied

U heeft natuurlijk de keuze uit meerdere koeriersbedrijven die spoedtransport leveren. Waarom kiest u voor uw internationaal vervoer voor onze spoedkoerier? Hieronder leest u de voordelen van ons bedrijf:

 • Al onze spoedkoeriers gaan zorgvuldig met uw goederen om.
 • Er wordt altijd gebruik gemaakt van de juiste hulpmiddelen om uw zending op een gedegen manier en zonder beschadigingen te vervoeren.
 • Uw goederen zijn verzekerd volgens de AVC/CMR transportvoorwaarden.
 • Onze spoedkoeriers zijn in het bezit van een NIWO-transportvergunning, waardoor ze voldoen aan de wettelijke transporteisen.
 • We gaan altijd exclusief voor u op weg.

Duidelijkheid en transparant werken

Sinds 1 november 2016 zijn wij voor ons express transport overgegaan op de digitale vrachtbrief. Op deze manier kunnen we u nóg sneller laten weten wanneer uw spoedzending is opgehaald en afgeleverd. Wij staan voor duidelijkheid en transparantie. Als de verzender documenten meegeeft, dan wordt deze door middel van een fotokopie aan de order toegevoegd. Dit doen we niet alleen als er een pakbon getekend moet worden, maar ook voor een AVC/CMR of elk ander document. Op deze manier heeft u hier meteen een bewijs van. Op de factuur met de ritbonnen dus hoeft u niet meer te wachten. U ontvangt nu enkel alleen nog een factuur. Tot slot kunt u volledig vertrouwen op ons moderne wagenpark. Het moderne en uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat de spoedkoerier nooit voor verrassingen komt te staan tijdens het internationaal vervoer en veilig voor u de weg op kan. Met andere woorden, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw spoedlevering of over de vervoerders.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u meer informatie over onze tarieven of onze diensten? Dan zijn er diverse contactmogelijkheden beschikbaar. Zo stuurt u ons een e-mail op info@DKX.nl of u vult ons contactformulier in als u wilt dat wij contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact? Bel ons dan op 013-533 49 33.

“Jullie chauffeur heeft vanmorgen om 9.00uur bij ons geladen in Tilburg en is onderweg naar Groningen. Kan er een inschatting worden gemaakt van de aflevertijd?”

Uiteraard, ik zie op ons voertuigvolgsysteem dat de chauffeur nog voor de middag aflevert.

 • Rechtstreeks en exclusief vervoer

  Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

 • 24/7 bereikbaar

  Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

 • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

  Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.