Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Kleinschalige verhuisdiensten

De Kok Xpress is van huis uit een koerier. Het is echter juist onze extra service die ons uniek maakt. Wij vervoeren niet alleen uw spullen van A naar B, maar helpen ook graag een handje bij het uitladen en het op de juiste plaats neerzetten van uw goederen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ook kunnen helpen bij kleinschalige verhuizingen.

Kleinschalige (interne) verhuizingen

Als extra dienst kunnen wij nu ook zorgen voor kleinschalige verhuizingen. Een voorbeeld:

In Tilburg halen wij bij een hoofdkantoor van een klant 50 verhuisdozen op. Wij rijden hiermee naar een filiaal in Oss. Hier verzamelen wij ordners die in 10 verschillende kasten staan. Onze medewerkers pakken deze orders in in de verhuisdozen. Vervolgens laden we de dozen en de lege kasten in onze auto met laadklep. Met behulp van onze professionele steekwagens is de wagen binnen een mum van tijd geladen.

Vervolgens rijden we naar een ander filiaal van deze firma in Nijmegen. Hier lossen wij de kasten, zetten deze daarna op de juiste plaats waarna onze medewerkers ze opnieuw vullen met de ordners.  Tot slot leveren we de lege dozen weer netjes af in Tilburg. 

Advies op maat

Zoals u ziet is niets voor ons te gek. Wij helpen u graag met onze koeriersdiensten en kleine verhuisdiensten. Vertel ons uw situatie, en we maken voor u graag een offerte op maat.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.