Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Internationaal sneltransport

Heeft u een transportbedrijf nodig dat ook buiten Nederland vervoert? De Kok Xpress (DKX) is ook een internationaal koeriersbedrijf en rijdt zowel op nationale als internationale wegen voor u. Als u dus internationaal sneltransport nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor u de zee over en kunnen alle afstanden overbruggen. Elke bestemming zien wij weer als een nieuwe uitdaging en bekijken altijd hoe we zo snel en veilig mogelijk op de plaats van bestemming kunnen aankomen. Dit kan Duitsland zijn, maar ook Frankrijk, Denemarken, Engeland, Oostenrijk, Spanje, noem het maar op. De koeriers van DKX zijn echte wereldburgers en gaan graag voor u op pad! Heeft u een specifieke opdracht of bestemming? Neem contact met ons op en wij komen graag samen met u tot een oplossing.

Express koerier internationaal nationaal

Modern internationaal koeriersbedrijf

Desalniettemin, of wij nou in het buitenland uw spullen vervoeren of in ons vertrouwde kikkerlandje, de werkwijze blijft altijd hetzelfde. Ook bij internationaal sneltransport rijden we direct en exclusief voor u van A naar B. Door te kiezen voor onze de unieke service van ons koeriersbedrijf, ondervindt u geen hinder van overlading en gecombineerde zendingen met andere opdrachtgevers zoals u dat bij groupagevervoer wel ervaart. Dus als u een koerier internationaal nodig heeft met een unieke en exclusieve service bent u bij ons aan het juiste adres.

Internationaal sneltransport

Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet. Internationaal sneltransport kan het nodige papierwerk opleveren, ook dit wordt allemaal door ons verzorgd. Zo voorkomen we dat er tijd verloren gaat. Omdat wij een internationaal koeriersbedrijf zijn, weten we wat we kunnen verwachten en het nodige voorwerk doen. Wij kennen de internationale regelgeving, zorgen op tijd voor de juiste papieren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken uiteraard over de juiste vergunning, zo hebben we de transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Offerte koerier internationaal

Bent u geïnteresseerd in het internationaal sneltransport of wilt u wellicht meer informatie over onze diensten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten of neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de diensten van DKX.

“Onze directeur zit vanmiddag in een bespreking in Frankfurt en is zijn paspoort vergeten. Hij moet vanavond in het vliegtuig zitten naar Atlanta. Kunnen jullie dit oplossen?”

Geen probleem, we halen het paspoort thuis op en rijden rechtstreeks naar Frankfurt. Omboeken van de vlucht is dus niet nodig.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.