Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Ervaar onze unieke service, zowel nationaal als internationaal

internationaal sneltransport

Internationaal sneltransport

Heeft u een transportbedrijf nodig dat ook buiten Nederland vervoert? De Kok Xpress is ook een internationaal koeriersbedrijf en rijdt zowel op nationale als internationale wegen voor u. Als u dus internationaal sneltransport nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor u de zee over en kunnen alle afstanden overbruggen. Elke bestemming zien wij weer als een nieuwe uitdaging en bekijken altijd hoe we zo snel en veilig mogelijk op de plaats van bestemming kunnen aankomen. Dit kan Duitsland zijn, maar ook Frankrijk, Denemarken, Engeland, Oostenrijk, Spanje, noem het maar op. De koeriers van DKX zijn echte wereldburgers en gaan graag voor u op pad!

Prijsopgave ontvangen?
Bel 013 – 533 4933

Modern internationaal koeriersbedrijf

Desalniettemin, of wij nou in het buitenland uw spullen vervoeren of in ons vertrouwde kikkerlandje, de werkwijze blijft altijd hetzelfde. Ook bij internationaal sneltransport rijden we direct en exclusief voor u van A naar B. Door te kiezen voor onze de unieke service van ons koeriersbedrijf, ondervindt u geen hinder van overlading en gecombineerde zendingen met andere opdrachtgevers zoals u dat bij groupagevervoer wel ervaart. Dus als u een koerier internationaal nodig heeft met een unieke en exclusieve service bent u bij ons aan het juiste adres.

Internationaal sneltransport

Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet. Internationaal sneltransport kan het nodige papierwerk opleveren, ook dit wordt allemaal door ons verzorgd. Zo wordt er voorkomen dat er tijd verloren gaat. Omdat wij een internationaal koeriersbedrijf zijn weten we wat we kunnen verwachten en het nodige voorwerk doen. Wij kennen de internationale regelgeving, zorgen op tijd voor de juiste papieren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken uiteraard over de juiste vergunning, zo hebben we de transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Offerte koerier internationaal

Bent u geïnteresseerd in het internationaal sneltransport of wilt u wellicht meer informatie over onze diensten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor onze koeriersdiensten of neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de diensten van DKX.

Vraag offerte aan

“Onze directeur zit vanmiddag in een bespreking in Frankfurt en is zijn paspoort vergeten. Hij moet vanavond in het vliegtuig zitten naar Atlanta. Kunnen jullie dit oplossen?”

Geen probleem, we halen het paspoort thuis op en rijden rechtstreeks naar Frankfurt. Omboeken van de vlucht is dus niet nodig.

Nieuwsgierig wat onze koeriers voor u kunnen betekenen?

Ons streven is om vanuit Tilburg altijd binnen een half uur een koerier op weg te hebben. Deze kan uw zending ophalen waar u maar wilt en uiteraard ook afleveren waar u maar wilt. Of dat nu in Tilburg, Duitsland of Italië is. Lees meer over onze internationale koeriersdienst.