Met spoed een koerier nodig? 013 - 533 49 33 (24/7)

Internationaal express transport

Bent u op zoek naar een koerier die express transport levert op nationaal en internationaal gebied? De koeriers van De Kok Xpress zien in iedere nationale en internationale bestemming een nieuwe uitdaging. Wij gaan voor u de zee over en kunnen alle afstanden overbruggen. De koeriers van DKX zijn echte wereldburgers en gaan graag voor u op pad! We bekijken bovendien altijd hoe we zo snel en veilig mogelijk op de plaats van bestemming kunnen aankomen. Heeft u een specifieke opdracht of bestemming? Een koerier van ons internationaal koeriersbedrijf gespecialiseerd in express transport staat voor u klaar.

Express koerier internationaal nationaal

Wij vervoeren uw zending met express transport naar ieder internationaal adres

De werkwijze van ons internationaal express transport blijft altijd hetzelfde, ongeacht of we uw zending vervoeren naar Duitsland of binnen Nederland blijven. Door te kiezen voor de unieke service van ons koeriersbedrijf ondervindt u geen hinder van overlading en gecombineerde zendingen met andere opdrachtgevers, zoals u dat bij groupagevervoer wel ervaart. De koerier voor ons internationaal transport rijdt voor u direct en exclusief van A naar B. Onze koeriers in Brabant gaan veilig voor u op pad. Bovendien streven we ernaar om uw zending zo snel mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, terwijl we de wetten volgen. We beschikken over de juiste vergunningen en verzorgen al uw papierwerk volgens de internationale regelgeving voor transport. We nemen u alle zorg uit handen.

Internationaal sneltransport

Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet. Internationaal sneltransport kan het nodige papierwerk opleveren, ook dit wordt allemaal door ons verzorgd. Zo voorkomen we dat er tijd verloren gaat. Omdat wij een internationaal koeriersbedrijf zijn, weten we wat we kunnen verwachten en het nodige voorwerk doen. Wij kennen de internationale regelgeving, zorgen op tijd voor de juiste papieren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij beschikken uiteraard over de juiste vergunning, zo hebben we de transportvergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie.

Laat ons uw goederen transporteren

Onze koerier zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw nationaal of internationaal express transport. We zijn 24/7 bereikbaar voor u, zowel doordeweeks als in het weekend. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@DKX.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een offerte aanvragen is ook altijd mogelijk! Als u liever telefonisch met een medewerker spreekt, belt u ons op 013-533 49 33.

“Onze directeur zit vanmiddag in een bespreking in Frankfurt en is zijn paspoort vergeten. Hij moet vanavond in het vliegtuig zitten naar Atlanta. Kunnen jullie dit oplossen?”

Geen probleem, we halen het paspoort thuis op en rijden rechtstreeks naar Frankfurt. Omboeken van de vlucht is dus niet nodig.

  • Rechtstreeks en exclusief vervoer

    Wij streven er naar om uw zending zo snel als mogelijk op de gewenste locatie te krijgen, binnen de grenzen van de wet.

  • 24/7 bereikbaar

    Onze service gaat zelfs nog veel verder. Denk hierbij aan het inhuizen van meubels, het opbouwen en afbreken van (beurs)stands en (winkel)displays.

  • Zorg voor aanvullende werkzaamheden

    Is er haast geboden bij het vervoeren van onderdelen of bijzondere producten, dan is DKX uw meest betrouwbare oplossing.